Monster Hunter Gathering Hall nyílt Londonban

  • Írta: billadama
  • 2009. július 14.
  • Érdekesség
Link másolása
Július harmadikán megnyitotta kapuit a Londoni Gathering Hall. A Monster Hunterből ismert gyülekezőhely, immáron valóssággá vált.
Július harmadikán megnyitotta kapuit a  Londoni Gathering Hall. A Monster Hunterből ismert gyülekezőhely, immáron valóssággá vált.

Nekem mint lelkes Monster Hunter rajongónak könnyben ázik orcám eme hír hallatán. Valósággá vált az, amit eddig csak a virtuális térben tehettünk meg. A Londoni étterem nem csak külsejében merített a népszerű játékból. Teljes egészében a játék köré építették fel az étterem koncepcióját. Természetesen internet kapcsolatot biztosítanak a játékosoknak, hogy letölthessenek kiegészítőket, vagy küldetéseket kedvenc vadászós játékukhoz.



A Capcom üdvözölte az ötletet sőt, már egy dedikálást és egy tutorial estét is megszervezett a kiadó augusztus tizenhatodikára. Az étterem bárki előtt nyitva áll a hét minden napján, csak legyen nála PSP, és egy Monster Hunter játék. A Londoni ifjak már gyűlnek is szép számmal, hogy aztán egy barna sör kíséretében nagyot vadásszanak cimboráikkal. Jó nekik.
3.
3.
thynice
Hát NECROSMOKE nem akarlak elkeseríteni, de szerintem 10 év múlva már a PSP is eltűnik nem csak a játék. De ha te ezt szeretnéd ám úgy legyen. Biztosan jó lehet.
2.
2.
pyro
Az a poén h nemrég jöttem haza Londonból szal ezt pont lekéstem... :S
1.
1.
koffein
nagyon ötletes dolog. erdekes lenne egy kep a belterröl is, ha sikerül egyet talälni. kiväncsi lennek rä, mert a Monster Hunter Freedom nekem is megvan.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...