Újabb infók a rejtélyes Tomb Raider epizódról

Link másolása
Mint korábban már beszámoltunk róla, egy lehetséges Tomb Raider folytatás képei bukkantak fel a világhálón. Most újabb hírmorzsákra bukkantunk.
Mint korábban már beszámoltunk róla, egy lehetséges Tomb Raider folytatás képei bukkantak fel a világhálón. Most újabb hírmorzsákra bukkantunk.


Mint elmondtuk, a teljesen újragyúrt epizód egy Japán melletti szigeten játszódna. Viszont most megtudtuk a játék fő építő elemeit is. Elsőnek a "vadássz, vagy levadásznak" stratégiát alkalmazza a játék, és nagy hangsúlyt fektet a trükkös, egy az egy elleni harcra. Mivel túlélő akcióról van szó, így nem lesz hiány brutális támadásokban és kivégzésekben sem. A kreativitás, és a szabad mozgás szintén nagy szerepet kap a produktumban. Vagyis szabadon bóklászhatunk a szigeten, és szinte bármit felhasználhatunk túlélésünk érdekében, a határ a mi kreativitásunk lesz majd. Mindezek mellé pedig kapunk egy nagyon eredeti sztorit is. Sajnos a történetről nem tudunk többet a múltkor leírtaknál. Megerősítést még mindig nem kaptunk, ám biztató lehet, hogy a kiadó egyre másra veteti le a képeket a külföldi oldalakról. Talán ez jelent valamit, de egyelőre semmit ne vegyünk készpénznek.
11.
11.
Mathia$
hmmmm.. majd meglátjuk! :)
10.
10.
gel00
Ez utóbbi 3 tombi nagy ott van (volt), mégis nem hoztak elég manit :(. Ezért a rutinosabb Square(aki az Ubi segít pl európában, de amerikáben is) felrázza egy kis marketinggel. Eddig a fő elv a szépség mind nőben mind tájban, ehez próbálnak egy kis adrenalint rakni évről évre. Egy kis Mirror Edge stílus lenne a megoldás, nem a túlélő show.
9.
9.
meridarider
6: teljesen igazad van semmi köze a TR hez...

leglgalább annyival tisztelnék meg ezt a nemkevest megélt sorozatot hogy nem csak pénzt akarnak kicsalni a TR címmel...
7.
7.
driftking15
6:Igen,valahogy én is így érzek,de várom ezt is :)
6.
6.
caleb007
Én személy szerint sajnálom, hogy pont mikor a Tomb Raider sorozatot sikerült régi fényébe emelni az utolsó 2 résszel, akkor változtatják meg az egészet. Biztos jó játék lesz, de csinálhatnák új cím alatt is az egészet, hiszen ez már nem Tomb Raider.
5.
5.
zola2000
Remélem gatyába rázza a Tomb Raider Sorozatot a Square-Enix (ők vásárolták fel az eidost).
4.
4.
Takuma Sato
Csak a kreativitásunk szab határt?

Hány játéknál hallotam már ezt, és egy egyszerünek tünö dolgot sem tudtam végre hajtani.

No mindegy ugysem tudnak élethü gémet megcsinálni, amiben minden lehetséges, de minden. Addig még jó sokat kell várni.

Amugy nagyon kiváncsian várom. Sosem voltam rajongó, de a Tomb Raider gémek a kedvenceim közé tartozik. Nos akkor majd meglátjuk.

Max jó lessz porfogonakXD:)
3.
3.
OldM4n
Ez a kép állat, bár mivel történetesen éppenséggel lovasíjászkodom, történetesen épp egy ilyen pusztai íjjal, eléggé kritikus leszek ezzel a dologgal, ez már eldöntött tény. Már el is döntöttem: A japánok a lovas íjászkodást asszimetrikus íjakkal csinálták - csinálják... pfff! (Bár eddig általában jól megoldották a dolgokat, talán nem rontják el...)
2.
2.
Kyuubi
Tényleg jónak tűnik, de jobban örülnék egy hagyományos Tomb Raidernek... De úgy tűnik ez már csak vágyálom marad.
1.
1.
whabaky
Nem vagyok egy Tomb Raider fan, de remélem majd adnak ki demót, és akkor el tudom dönteni, hogy megvegyem-e a játékot vagy sem, mert ígéretesnek tűnik...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...