Játék készül Green Lantern főszereplésével?

  • Írta: fojesz
  • 2009. július 15.
  • Pletyka
Link másolása
Kevés olyan szuperhős akad, akit olyan méltatlanul hanyagolnak, mint Green Lantern-t, ám most hősünk főszereplésével film készül, utána pedig jön a játék is!
Kevés olyan szuperhős akad, akit olyan méltatlanul hanyagolnak, mint Green Lantern-t, azonban hősünk főszereplésével hamarosan film készül, utána pedig jön a játék is!



A Venturebeat értesülései szerint a Warner Bros. és a Front Mission Evolved-et illetve a G.I. Joe-t jegyző Double Helix közösen fejleszti majd a film alapján készülő játékot, amely várhatóan 2011. június 17-én jelenne majd meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. A Warner ugyan spekulációnak nevezte a híreket, mi örömmel fogadnánk egy ütős játékot kedvencünk főszereplésével, mert a legutóbbi Mortal Kombat-os vendégeskedés nem volt egy nagy durranás!
13.
13.
Kocsis92
#11: Ha néma akkor nem tökmind1 ?:) rosszul jött ki amit írtál :)

Am szvsz ennek a játéknak nem lesz meg az a varázsa, amit én a GL-be szeretek, hogy a gyűrűvel bármit tud formálni. Mert gondolom a játékba nem lesz bullet time hogy gyors megrajzoljuk mit akarunk a gyűrűvel:D De ha mondjuk gondolatátvitellel működne...
12.
12.
zsizsi
6: a DMC-ből már csináltak egy animet(a gyengébbeknek mese) csak az első pár részét láttam de rohadt jó volt.
11.
11.
IceColdKillah
9; A HL-ből csináltak egy kb. 30 perces kisfilmet What's in the box? címmel. Bár nemtom hogy a "néma" Gordonnak ki lenne a szinkron hangja???
9.
9.
megalonagyix
7#Half-Lifeból van :D fenn van a youtubebon 5 perces;)
9.
9.
megalonagyix
8.
8.
Giga0509
Vagy egy Diablo.Abból is lehetne tök jó film :D
7.
7.
Aramisz93
#6: DMCből tényleg lehetne egy izgi filmet csinálni, de a gta-t biztos nem lehetne rendesen.



Én Half-lifera gondoltam, egyik legjobb story, de hát inkább ne mert aztán elrontják. Mint a legtöbb ilyen adaptációt.
6.
6.
IceColdKillah
Szerintetek ez a Green Lantern az original képregény-hős lenne avagy a Justice League-es feka csávesz? Bár ha jól látom az original lesz....



Mostanában egyre több hőst filmesítenek meg, remélem egyszer csinálnak egy J. L. Unlimited filmet oszt azzal vége lesz ennek az egésznek! Ha jól tudom 2010 elején mutatják be a PoP filmet Jake Gyllenhal-lal (remélem jól írtam:), aztán MÁR dolgoznak vmi Thor filmen is, most meg ez!!!



Én ha tehetném akkor 1 GTA trilógiát (Vice City; San Andreas; GTA4;) és 1 Devil May Cry filmet csinálnék amiben Néró és Dante vállt vetve küzdenek a démonok ellen! (Néró szerepében Hyden Christensen:)
5.
5.
tjames
Egy pecsétgyűrűs feszülőslatexes hős? Sosem szerettem.... vagyis de. A Fantomot azt olvatstam régebben! Annak is volt gyűrűje, egy halálfejes. De ezt a zöldembert nem szerettem...
3.
3.
elite_hun
2:Mért? A többi áték ami ó vagy kell nekem az úgyis ön pc-ra szvsz
3.
3.
elite_hun
3:Úgy tűnik kezd bekrepálni a j betűm
2.
2.
vante
Nem mintha más is jönne pc-re :) Már megszokhattad volna. Nem éri meg nekik az a kis vásárlói piac.
1.
1.
elite_hun
ez nem lehet igaz! Végre van vele is egy játék erre nem ön PC-re
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...