Miért is nincs még Xbox kézi konzol?

  • Írta: billadama
  • 2009. július 20.
  • Érdekesség
Link másolása
Shane Kim, aki a Microsoftnál stratégiai-üzleti alelnök, most elárulta miért is nem szálltak be még a handheld háborúba. Nyomós okaik vannak rá, melyeket ki is fejtett.
Shane Kim, aki a Microsoftnál stratégiai-üzleti alelnök, most elárulta miért is nem szálltak be még a handheld háborúba. Nyomós okaik vannak rá, melyeket ki is fejtett.

Emberünknek a Kikizo.com tette fel a kérdést, miszerint miért nincsen még MS kézi konzol? Mr. Kim elmondta, hogy egyelőre az éppen futó projektekre kell koncentrálniuk. Szeretnék kifuttatni az eddigi konzoljaikat, valamint most a legfontosabb a Project Natal, ami mint tudjuk az új Xbox-ra tervezett mozgásérzékelős kontroller lesz. Valamint a jelenlegi gazdasági helyzet sem engedi meg, hogy egy teljesen új területet hódítsanak meg. Shane Kim elmondása szerint igen bátor, és vakmerő lépés lenne, ha most fognának bele egy ekkora vállalkozásba. A videojáték piacot is érintette a válság, így most semmiképpen nem lenne szerencsés lépés egy új konzolt a piacra dobni. Nos, ha valaki, akkor ő  tudja. Egy azonban biztosra vehető, nem lesz egyhamar MS marokkonzol a kezünkben.
30.
30.
meridarider
34: érdekes:)

egyébként vitatkoztok pedig PCre 3-4-5E forinttal olcsóbbak a játékok ha már itt tartotok de nemtudom hogy ez megint hogy jött szóba amikor KÉZIKONZOLRÓL van szó...

én örülnék egy MS handheldnek:) szerintem ha lesz akkor a PSP 2 megjelenéséhez időzítik és akkor majd ott is tudtok vitatkozni meik a jobb:P
29.
29.
hakydakillah
A hirhez visszatérve, pcguru-n totál másképpen állitották be a hirt :-) Most akkor kinek is van igaza? Ideje lesz elolvasnom az angol hirt, és leforditani magamnak :-)



http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/Hordozhato_Xboxot_tervez_a_Microsoft
28.
28.
Fr33K
A kommentemmel én is erre akartam kilyukadni. Teljesen 1et értek veled
27.
27.
hakydakillah
31. Én se kötekedni akartam vele :-) Csak a sok fanboy üzenet után a te fapados megnevezéseden megakadt a szemem.

Mind2 konzol király, az egyik hátránya a másik előnye és forditva.... Mindenki döntse el magában, h melyik a jobb. Nálam az Xbox nyert, nálad a PS3... Ennyi... Ettől még lehetünk barátok :-)

Azt nem szeretem, ha fanboyok jelennek meg és bármelyik konzolt is lemondják...

Pláne ha marhaságot beszélnek. A forrósodás és a zaj már hónapokkal ezelőtt meg lett oldva az Xbox-on, szóval a "vicceitek" már elavultak... Olyan mint, ha kritizálnátok, h a PSP milyen vastag ,nehéz, és alig ad normális szineket, miközben már rég kint a SLIM....

25.
25.
Tilla25
Itt van ugyan ez a cikk de ebben egyértelmü hogy terveznek egy kézikonzolt. Már elképzelés is megvan. És szerintem is jön majd egy xbox kézikozol. Ez külömben elég egyértelmü, microsoftot nem érdekli a válság csak egy valami lebeg elötük hogy már mindegyik riválisnak van kézikonzolja és nekik még nincs.
24.
24.
Fr33K
A témához is hozzá szólva különösképpen nem lennék kíváncsi a kézi konzolukra mert a Psp bőven elég, bár azt is be kéne már kapcsolni. :)
23.
23.
Fr33K
18: egy nyomós érvvel támaszd alá az állításod. :)

Nekem erről csak annyi a véleményem hogy mind2 egyforma időrabló. :P Nekem az Xbox 360 mindössze azért jobb (hangsúlyozom NEKEM) mert nem vagyok Hardcore gamer és az én igényeimet ez a "fapados" arcade gépezet maximálisan kielégíti. Mivel a live nem igazán érdekel vinyóra nincs felettéb szükségem. A mentéseimnek meg elég a beépített 256 mega. :)

És ennél a melegedős témánál meg csak a PSesek ragadtak le ugyanis a valóságban ma már ez nem igazán állja meg a helyét...
22.
22.
rododendron
ha a live egy tizes egy évre, akkor három évre már harminc, és ugyanott vagy, mint a ps3-nál. négy év után meg már drágább, mint egy ps3. ha hinni lehet a pletykáknak, és 13-ba jön az új generáció, akkor hét év live, az már hetvenezer pluszban... aki szerint ez olcsó, annak közlöm, hogy 990 ftért lehet kapni iphone-t.
21.
21.
PACALT007
22" 9600Ft 1évre ha ezt elosztod 5játéra az majdnem játékonként 2ezer FT plusz... szóval lehet h neked semmi de valószínű akkor te még nem dolgozol meg érte...
20.
20.
hakydakillah
23. Mindkét konzolom megvan, de a fapados jellemzésed nagyon bökte a szemem.... Abból a fapados "autó"-ból jelenleg jóóóóóval többet adtak el, mint PS3-ból. És annak a fapados gépnek a LIVE rendszere halálra gyalázza a PS3 online rendszerét - ezt még a Sony is elismerte, ha kell, küldök linket.... :-)

Én PS3-mat a Blue-Ray lejátszó végett vettem + 3 játékért - MGS4 + God of war 3 + Killzone 2...

Minden másban az Xbox jobb...

Továbbra is Peace, ez az én személyes nem Fanboy véleményem...
19.
19.
KI4IDeM
Én 791 FT-ért X Live-ozok havonta. Az Szerintem simán mondható INGYEN-nek. Mert nem egy nagy pénz:))
18.
18.
Pantz22
19-20:

Igazad van... a multi részébe - 1000 Ft havonta a Live előfizetésem, amit vonnak a bankkártyámról - De igen ugyan úgy Multizom!

Egyég kérdés??

Ha az ingyen alatt azt érted, hogy 2 doboz cigi ára, AKKOR IGEN - INGYEN MULTIZOM
17.
17.
PACALT007
a hajszárító effektusról ne is beszéljünk...
16.
16.
PACALT007
17" te tudsz multizni azokkal a játékokkal ingyen? -szólj ha igen...
15.
15.
daneelolivaw
17: ps jobb, de xbox tényleg sokkal gazdaságosabb, ezt elismerem
14.
14.
Pantz22
Embereeeek - embeeereek!

Az X-boxos melgedésről csak annyit, amég ti madár PS-esek megveszitek 13-15E-t a Gamekat (számolj utána)

Abból én vagy 15 játékkal játszom a boxomon, vagy 4-5 játékodnak az árából veszek még egy boxot! Hogy megéri-e?? IGEN! PERSZ- EGYÉRTELMŰ!

A SONY nagyon le van maradva, mert kicsit elba***ák - már ott, hogy 1 évvel később dobták ki a nextgenjüket, mint a MS.

Visszatérve a MELEGEDÉSRE - Ez csak szúrja a szemeteket, hogy a Box nagyobb,és elterjettebb, mint a PS :):)

Én cak mosolygok rajtatok:D
13.
13.
Callation
Jaj maradjatok már leégne a kezetek meg elolvad a hó...



5 liter folyékony nitrogén és 40 celsius fok alatt marad a hőmérséklet XD
12.
12.
Fr33K
Ti gonosz Péesesek! :P
11.
11.
Gael
jo lenne ongyujtonak,meg telen is kiraly,bekapcsolva zsebrevagod,es megolvad a ho tiz meterre korulotted
10.
10.
Fr33K
3. lerágott csont és már poénnak is gyenge. :S

Az 1. ezer ilyen vicc még talán poénos is volt. :)
9.
9.
webadam
Nem tudom miért kell minden Xbox-ról szóló cikkben felhozn ia melegedést stb.1.Kb. nem érdekel senkit 2.Nem tartozik a hírhez.
8.
8.
zola2000
Hát hardvererőben ma már nem lenne nehéz a PSPnél erősebb gépet alkotni, de a DS szoftverválasztéka ma már utolérhetetlennek tűnik.
7.
7.
Mathia$
Ennek örülök, addig is nem kell új konzolt venni.
6.
6.
trialboj
a francnak meg kellene kezikonzol, foleg mstol nem, he7edik teljesen igaza van, akkora legbeomlok kellenenek, ra, hogy bbeszivna a macskat :))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...