PES 2010 - új Master League információk

  • Írta: wolf15
  • 2009. július 24.
  • Hír
Link másolása
A Konami a minap közleményt adott ki a Master League kibővített menedzseri részeivel kapcsolatban, mint például az új pénznem, a támogatások és az ifi csapat menedzselése.
A Konami a minap egy hivatalos közleményt adott ki a Master League kibővített menedzseri részeivel kapcsolatban, mint például az új pénznem, a támogatások és az ifi csapat menedzselése.

 

Ugrás a galériához

A Master League egyértelműen a PES egyik sajátossága, és a PES 2010 rengeteg új elemet fog bemutatni ezen a téren, amik hozzá fognak járulni a játék teljes realizmusához és a hosszabb, tartósabb játékélményhez.

Ezután, ha kiválasztjuk a ML opciót, akkor a játékosok elé három új lehetőség tárul majd: Klubház, Stadion-séta és az Iroda. Mindezek lefedik a menedzser szerepkörének a különböző részeit. A Klubházban a taktika, a Stadion-sétánál a fő játékbeállításokat, az Irodában pedig a szponzori, játékos megfigyelő, valamint az átigazolási lehetőségek találhatóak.

A játékon belüli menük most már sokkal átláthatóbbak. A Klubház résznél láthatjuk az új Ifi csapat lehetőséget, ami az első csapattal párhuzamosan működik. A játék előrehaladtával a játékos úgy is dönthet, hogy pénzt fektet a tehetségesebb játékosokba, ezáltal felgyorsítva kissé a fejlődésüket. Az ifjú titán bemutatkozhat a felnőtt csapatban, ahogy a való életben is, a futball-akadémiáknál.

Az Iroda az igazolások és más pénzügyi dolgok színhelye. Végre valódi pénznemet használ a PES 2010 és a további pénzügyi lehetőségek szintén elérhetőek. A szponzori támogatásokat, valamint a játékosok és a vállalatok közötti megállapodások révén befolyt összeget a csapatba vagy az ifik neveltetésébe fektethetjük. A pályán elért eredmény is befolyásolja a klub iránt érdeklődők táborát, és a szurkolói klubok a csapat sikerességével párhuzamosan nőnek vagy csökkennek.

A kezelőfelületen lévő nagy változások szembetűnőek, első pillantásra sokkal rendezettebbnek tűnik. Jó látni az aktuális hónapokat és az Euro logót, ami végre felváltja a pontrendszert; egy összértéket mutató szám is megfigyelhető, ami a játékosról ad gyors képet, hogy hol is helyezkedik el a képességeihez mérten a csapaton belül. Az ifi csapat egy remek újítás szerintem és remélhetőleg segít majd olyan játékosokat kinevelni, akik még nem elég jók, hogy az első csapatban játsszanak, amikor csatlakoznak a kerethez, de idővel akár világklasszisok is lehetnek.

Azért be kell látnunk, hogy pár újítás a FIFA menedzser-módjából lett átemelve, majd kicsit átalakítva - nem szégyen a jobbtól lesni, hiszen a FIFA menedzser módja sokkal inkább volt 'menedzseresebb', mint a PES Master Ligája. A végső döntést úgyis a játékosok, azaz Ti hozzátok meg: októberben egymásnak feszül a két játék és játékosai - persze csak átvitt értelemben.
8.
8.
BuTTeRS
Szerintem a PES Istenkirály lesz.Nem tom lehet h ezek gondolatolvasok de pont azokon módosítottak amiket én nem csipáztam.PL:a pontok alapján vett igazolás engem naon idegesített,mert szerintem ez vett le a realitásból hisz a klubok gazdagsága hanem játéktudása alapján jön a "pénz", szal a man.city sehol sem lenne a PESbe :D nem mintha man.city szurkoló lennék.A másik ien a menü.szerintem az idei naon szépen fog kinézni, nekem már a tavalyi kissé skates skin is naon tetszett mongyuk de a kezelhetőség télleg jobb lesz.

A Fifásoknak meg annyit, hogy a Fifa 1998-ban lépett el a gombfoci szintjéről azóta meg sokat nem tudtak tenni és nekem a 2009-es graf apszulut nem tetszik,ráadásul kevés a kidollgozott arc.
7.
7.
drszaby
Na mivan?! Itt senkisem tart a PES-el?szerintem sokkal realisztikusabb mint a FIFA valaha volt vagy lehetne,a fifa minden evben ugyanazt hozza nemi ujitassal,de az nm valtoztat a sablonos jatekon,ellentben a PES-el amit vegkepp nem leeht sablonosnak nevezni,a FIFA azert mondjak jonnak mert az EA penzugyileg sokkal jobban all mint a KONAMI es tobb licenszet tud vasarolni,de a KONAMI is evrol evre felzarkozik,a tavaly a Bajnokok Ligaja licenszevel most pedig a fent olvasotakkal ! Szerintem PES 4 EVER ! ! !
6.
6.
Jocilus
Én 95-ös vagyok.Valahogy éreztem,hogy olyan 18 éves körüli vagy.Hát majdnem eltaláltam. :)
5.
5.
wolf15
Jocilus: Hmm...írhatsz a Konami-nak.'Hátha...' alapon. ^^



És kérlek szépen,én pont beleszülettem a rendszerváltásba [azaz '90-es vagyok] =)
4.
4.
Jocilus
3: Értem én.Amúgy gondoltam is,hogy nem lesz magyarítás,csak gondoltam kimondom.Hátha épp megnézi egy Konami-s csávó és aztmondja: Hmmm...Akkor legyen neked nőnap,lesz magyarítás! xD



Na jólvan csak hülyülök.Hát én már nagyon izgatottan várom,hogy mi fog a 2 játékból kisülni!Én azért szurkolok az EA-nek!:)



Amúgy nem tartozik a témához,de már bocs,hogy megkérdem: Te hanyas évjárat vagy?:) (mikor születtél)
3.
3.
wolf15
Joculis: akarod mondani..."Remélem az EA jobb játékot fog kidobni,mint a Konami..." ^^



És sztem a PES-t nem fogják magyarul kiadni.A Konami-nak nem lenne akkora üzlet,ha betörne a magyar piacra ezzel az újítással.Többe kerülne a magyarított rész megoldása,mint amennyi bevétel jönne nekik ebből.

Remélem nem kell elmagyarázni,h miért...
2.
2.
Jocilus
Áááá de a pes-t szarért nem adják ki magyarul is!!!Áhh akkor biztos megvenném már. Remélem a fifa jobb játékot fog kidobni mint a pes...
1.
1.
bzsp
nem rossz h a pes kezd felzárkózni, jgy a fifa is jobb lesz. ami nekem jó:D

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...