Dobkiegészítő a DS-es Band Hero-hoz

  • Írta: fojesz
  • 2009. július 25.
  • Hír
Link másolása
Míg a legtöbb platformon egyszerű pénzlehúzásnak tűnik a Band Hero, addig a Nintendo DS-es változatban jócskán találkozhat újdonsággal a játékos.
Míg a legtöbb platformon egyszerű pénzlehúzásnak tűnik a Band Hero, addig a Nintendo DS-es változatban jócskán találkozhat újdonsággal a játékos.



Elnézve az első trailert, semmi olyan nincs az új Band Heróban, ami miatt sürgősen meg akarnánk szabadulni tizensokezer forinttól. A játék egyik fő jellemzője, hogy sokkal több populárisabb nótát tartalmaz, mint egy Guitar Hero rész, noha utóbbi sorozat zenei felhozatala sem volt emészthetetlen. A játék láthatóan a Guitar Hero 5 kiegészítőit használja majd, megjelenése pedig PS2, PS3, Wii és X360 platformokra várható.

Ugrás a galériához

Sokkal érdekesebbnek tűnik a DS-es változat, igaz, ezesetben be kell érnünk a gyengébb grafikával és hangminőséggel. A DS-es Guitar Hero már így is úttörő volt a kézikonzolos ritmusjátékok között, azonban várhatóan az Activisionnek sikerül újabb szintre emelnie az utazásközbeni zenekarozás fogalmát. Nevéhez hűen a DS-es játékban már egész bandát is alakíthatunk, köszönhetően a már ismert gitár-, illetve a most készülő dobkiegészítőnek. Míg utóbbi a ritmusért felelős, addig előbbi a basszusgitár és a szólógitár szerepét töltheti be. Természetesen éneklésre is lesz lehetőség a DS mikrofonjának köszönhetően. Egyelőre nem tudni, hogy mennyibe kerül majd a kézikonzolos Band Hero, de van egy olyan érzésünk, hogy tudnánk az árából még egy DS-t venni.

5.
5.
ACDC 4ever
ennyit hülyeséget kitalálni már télleg
4.
4.
laca009
nah ez nagy hiba .. most hogy ez kijön ettöl a szériátol nem is várok sikert... miért pont pop-rock kell... áhh mind1 de legalább gh az meg marad:)(PERSZE HOGY MEG MARAD)
3.
3.
Noel Ryyka
Most miért nem lehetett ez is Guitar Hero, csak valami találó alcímmel? Ennyi erővel akkor a WT meg a GH5 is lehetne Band Hero...egyébként ez szerintem azoknak jó, akiknek tetszik a soundtrack.
2.
2.
zola2000
Nem rossz, sokan mp3 lejátszót hallgatnak a buszon, de ez így jobb.
1.
1.
Gael
legnagyobb vicc ebben a szazadban.Dobszimulator kezikonzolra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...