Jövőre érkezik Sam Fisher új kalandja

  • Írta: Ghost
  • 2009. július 28.
  • Csúszás
Link másolása
Nem, sajnos nem egy új bejelentésről van szó, hanem a Conviction alcímet viselő folytatás késéséről, amely a következő évben jelenhet csak meg.
Nem, sajnos nem egy új bejelentésről van szó, hanem a Conviction alcímet viselő folytatás késéséről, amely a következő évben jelenhet csak meg.

Ugrás a galériához


Hatalmas beharangozó, majd síri csend, és egy teljesen megújult Sam Fisher az, ami a legújabb epizódot mindeddig jellemezte. Az idei E3-on egy fantasztikus videóval álltak elő a Ubisoft munkatársai, s még több érdeklődője lett a játéknak. Az eredeti tevek szerint még idén belevethettük volna magunkat Sam legújabb kalandjaiba, ám ma kiderült, hogy sajnos egészen a következő év elejéig várnunk kell, ugyanis akkor érkezik meg a Splinter Cell: Conviction.
22.
22.
Aramisz93
#21: Clancy szerintem már rég nincs benne ezekben a játékokban, csak a nevét vették meg. Az első párban talán, de a mostaniakban már biztos nem működik közre.
21.
21.
NereusLaceee
Amúgy az eddigiek alapján, a régi trailerhez képest az egész más lett. Lehet a forgatókönyvet is újra írták. Sosem lehet tudni.

Pláne ha Clancy, aki magáról is tudja hogy mostanában nem igazán a top-ok között kötöttek ki a játékai
20.
20.
Aramisz93
#14: És jól is tették. a Bloodlines nem lett volna egy jó reklám a Source-nak mert az a játék már akkor is ronda volt. Közelében nincs a HL2-nek.
19.
19.
NereusLaceee
Hmm... akkor addig ki kéne tolnom az előzőeket :D
18.
18.
Kocsis92
hohooo jöhet a flame XD én nem várom :) Nem hozza szerintem az eddigi Splinter Celleket
17.
17.
LonGleY
Depresszió: Ha egyszer valami mondadód is lesz, ááááá...
16.
16.
drat576
15: ja csak ha eladnak valamit (az engine licencét) akkor utána ne járjon a szájuk
15.
15.
Killerbee
Nem csodalom hogy a sajat enginjuket a sajat jatekukkal akartak promozni eloszor.
14.
14.
drat576
10: azért így is jó szemetek voltak, mert a VTM Bloodlines ami szintén Source motoros már javában kész volt és addig nem engedték kiadni amíg a fos hl2 meg nem jelent hogy az mutathassa be elsőnek az új engine-t...
12.
12.
tjames
úgy nézett ki belefúlunk a sok játékba idén év vége fele...most meg mindenki kihátrál a megjelenítés alól, mi meg játék nélkül maradunk karácsonykor, vagy mi a szösz?

persze ez csak túlzás, de rengeteg jó cím csúszik...
11.
11.
Killerbee
5: Nem azzal van itt a problema hogy nem keszulnennek el vele, hanem a ubi fejesek szerint hulyeseg lenne kidobni iden a sok nagy cim melle.

Most akkor ebbe be is lehet kotni, mivel azzal hogy mindenki áttoja az ugyancsak nagy cimeket, ezaltal jovore is ua jarnak.
10.
10.
Aramisz93
#7: De a hl2-nél nem mondták azt minden évben hogy jövőre kijön.
9.
9.
megalonagyix
8# igen? :D gondolom abba is motort cseréltek, mert D3 Engine hajtotta, ami akkor volt 1 éves!
8.
8.
drat576
Prey-t több mint 10 évig csinálták ;) de faXa lett :)
7.
7.
megalonagyix
5# a Half-Life 2-őt 6 évig csinálták. A Duke Forevert meg még ki sem adták, 12 éve ;) De én már a Duke Forever 2-t várom :))
6.
6.
peterpal7
4: Akkor hozzák előre :D
5.
5.
X-Master
nem értem hogy 3 év alatt mér nem lehet vele elkészülni.a san andreast is meg tudták csinálni 2 év alatt, pedig az sokkal komplexebb játék.
4.
4.
megalonagyix
1# szerintem egyáltalán nem dolgoznak rajt, csak túl jó címek jönnek idén ;) de a végén az lesz hogy mindegyik kiadó átteszi 2010-re, és ők bukják be.
3.
3.
megyesfalvi_2007
Már megint kezdödik a csuszások véget nem érö sorozata.?! Nagyon remélem nem ugy lessz mint anno 2007ben mert akkor is ugyvolt hogy az év végén jön, aztán abbol sem lett semmi.!
2.
2.
Sogi
remélem január elsején
1.
1.
hala
bakker pedig már tökre vártam. na m1 legalább minél jobb lesz ha többet dolgoznak rajta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...