Filmelőzetesek reggelire

  • Írta: Myko Alto
  • 2004. október 2.
  • Cooltúra
Link másolása

Így szombat hajnali negyed három körül nekiestem filmbemutatók után nézni és találtam néhányat, amit érdemes megtekinteni, ugyanis elég változatos a kínálat!

 

Első bemutatónk a méltán világhírű Bridget Jones naplója c. film második része, amiben ismét Renee Zelvegger problémás karaktere az, aki viszi a prímet, de azért besegít neki Hugh Grant és Colin Firth is. Romantikus filmrajongók előnyben! Link a trailerhez!

 

A következő filmnek a bemutatóját úgy tekintsétek meg, hogy az egyre jobb szerepeket kapó Clive Owen akasztja össze a bajuszt egy másik nagy angol szinész óríással, méghozzá Malcolm McDowell-el, aki olyan híres alkotásokban játszott, mint a HA, Kubrick Mechanikus Narancsába vagy épp a Star Trek: Generációk c. filmben. Az sem mellékes, hogy a kritikusok megszavazták neki az idei év legjobb angol filmje jelzőt! Link a trailerhez!

 

A végére maradt egy igazi csemege. Martin Scorsese (Nagymenők, stb…) és Antoine Foqua (Gyilkosok Gyilkosa, Kiképzés, Arthur Király) kettősnek köszönhető, hogy az idei évben, Amerikában lezajlott Lightning in the Bottle (a film címe is ez) szuperkoncertről készült egy film, amiben megismerkedhetünk azokkal a zenész óriásokkal, akik a Blues zenének szentelték életüket. Szerepel többek között BB. King, Natalie Cole és olyan szupersztárok még, mint Bill Cosby, Macie Gray, Chick-D, Steve Tyler és még sokan mások. Link a trailerhez!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...