Sziget 2009: Itt a személyes programfüzet

  • Írta: Daks
  • 2009. július 31.
  • Rendezvény
Hozd ki magadból a maximumot idén augusztusban, és tervezd meg már most idei szigetes programod a személyes programfüzet segítségével!
Hozd ki magadból a maximumot idén augusztusban, és tervezd meg már most idei szigetes programod a személyes programfüzet segítségével!


A személyes programfüzet eléréséhez nem kell mást tenned, mint ellátogatni a Sziget honlapjára, regisztrálni egyet gyorsan, és a nagy koncertlistából máris kiválaszthatod magadnak azokat, amiről semmiképp sem akarsz lemaradni. Mire vársz még, szigetelő?

8.
Aramisz93
#7: És a dürer nem jó? De jó. Az nem kerül napi 9000be. ( mondjuk Qotsa nem ártana, ugyanakkor voltak itt amikor Placebo utoljára. Szoval nem mindig ugyanazok vannak)
7.
tombar
basszus ez már elég szégyen most a sziget. szinre se megyek. mindig ugyanazok jönnek. bakker qotsa mié nem hívják meg vagy 3-4 éve nem is voltak. az eagles of is csak a dürrerben volt. kapják be.
6.
trojan
Abban a Moby - Lift me up zene szól az nagyon jóó :D
5.
HATRED
nekem a soundos reklám jött be: "És te készülsz már?"
3.
Aramisz93
nem lesz gk tudosítás ha esetleg valamelyik tag a szerkesztőségből kint lesz? Legalább egy összefoglaló. Szívesen vennénk mi azt.
1.
Aramisz93
2 év alatt 200%-os jegyár emelkedés. Azért ez így csúnya. De basszus 15én csak ki kéne mennem. A baj csak, az hogy nem egy napon van a Placebo és a Bloc Party :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...