GamesCom 09: The Lost and Damned PC premier?

Link másolása
Az ESRB német partnere, a szintén játékok besorolását végző Unterhaltungssoftware Selbstkontrolle szerint PC-re is lesz GTA IV: The Lost And Damned.
Az ESRB német partnere, a szintén játékok besorolását végző Unterhaltungssoftware Selbstkontrolle szerint PC-re is lesz GTA IV: The Lost And Damned.

Az oldal szerkesztői szerint az idei GamesCom kiállításon kapunk két trailert az Xbox 360 exkluzívként indult The Lost And Damned PC-s verziójából. Mivel a Microsoft alá tartozik a Games For Windows márkanév, várható volt a számítógépes megjelenés is, a PS3-as átiratról viszont még mindig semmi hír.
22.
22.
gezku
bledzer: Szerintem nem lesz jobban optimalizálva mivel az alapjátékra épül...



ÉN nagyon várom már,remélem a BOGT és megjelenik majd PC-re.



Már csak egy Red Dead Redemption kell PC-re és megvagyok elégedve a R*-al. :D
21.
21.
tDr1v3r
20: Amikor konzolra megjelenik a BoGT live-on, akkor kezdik el árusítani.
20.
20.
Mathia$
mikor jön az a dvd-s változat amin a ballad of gay tony is benne lesz.
19.
19.
bledzer
Ha lessz pc re és jól lessz optimalizálva megveszem. Esetleg a GTA 4 ről is szó lehet ha patchekkel teljesen rendbe szedik
18.
18.
Dcrysis02
16:Főleg úgy, hogy most 11990-ről lement az ára 7990-re.

Nem hittem volna hogy ilyen hamar csökkentik.
17.
17.
ACDC 4ever
14:énis remélem igaz lesz

nekem DeJa Vu érzésem van :)
16.
16.
JcGross
5: Én megvenném. És szerintem még sokan mások is, mint az alapot is sokan megvették, talán még máig is a top ten-be van benne.

A gépigényért meg ne rinyáljatok már! Ha nem megy akkor vegyél gépet, ha meg nem akarsz akkor meg ne rinyálj! Tudni lehetett már mikor X360-ra megjött, hogy nem kis igénye lesz a játéknak, ha jön PC-re. Már akkor elkezdtem spórolni (csak beleestem az AMD csábító 4magos ajánlatába, pedig írtó szar, inkább egy Intel core-2-duo 3.0 Ghz-es procit kellett volna venni).

Remélem jön majd, mert nagyon faja game lesz. Nem emléxem sokra a review-kból, de lehet a bandát menedzserelni, egész új story van meg egy rakat újdonság. PL: fegyverek autók.
14.
14.
Dcrysis02
3:Az én hírem is már 3-4 napja érlelődött bent, míg most kikerült.

Remélem igaz a hír, az ESRB fedte fel a PC-s GTAIV-et(véletlenül), tán most is ez történt.
13.
13.
megalonagyix
12# Nekem van felvéve pár olyan idióta.. Csak azért hogy 1 nap alatt végigrohanhasson 100%-ra.. De most komolyan, mi annak az értelme? Egy játékot élvezni kell..
12.
12.
ATi0021
5 - Szerintem meg fog hozni nekik pénzt. A warezos verzióval a Liveosok meg nem sokra mennek. Ugyanis bejelentkezéskor a Live szerveren visszanézi a kulcs érvényességét és ha hamis nem enged be. Plussz, hidd el sok achievement whore van aki csak a pontok miatt de megveszi.
11.
11.
ATi0021
9 - Engem nagyon is érdekel. A gépigényével szerintem már sok mindent nem tudnak csinálni. A 4 patch sokat javított így is.
10.
10.
FulhamNorby
Én várom az alapjátékot egyszer már végigvittem, most már másodjára érek végig lassan a fősztorin.Remélem igaz a hír.
9.
9.
Tomie7
Amúgy meg kit érdekel a Lost and Damned, tényleg inkább csinálják meg nagyon jól a gépigényt...és ne ezt, mert ez engem nem "nagyon" érdekel, alap GTA és annyi ez csak néhány új küldi Niko nélkül, ha jól tudom :D :S
8.
8.
Tomie7
7: fele biztos nem, szerintem kb. 30%-35%-a...:/
7.
7.
pjoco
Mert az Xboxosok felének nincs kichippelve?
6.
6.
Killerbee
5:Erted akkor ennyi erovel ne is adjanak ki semmit PC-re
5.
5.
17XxX17
De PC-n biztos nem fog hozni sok pénzt a kasszába,ha úgyis letöltik a neten.Ki venné meg,ha le is lehet tölteni.
4.
4.
jeti93
Inkább csinálnák meg, hogy egy mai átlagos gépen mediumon fusson "építkezés" nélkül, addig meg rohadjanak meg a lost & the damned-el.
1.
1.
laca009
Hihi nekem ugyis most lesz meg eredetiben elötte viszont lehet hogy YARRR lesz hogy kiprobáljam hogy menni fog-e az új tuningolt gépemen :) aztán ha minden okés majd megveszem ezzel együtt:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...