Need for Speed Shift rendezvény a Duna Plázában

  • Írta: Daks
  • 2009. augusztus 5.
  • Rendezvény
Link másolása
Ne csüggedjen, aki a Hungaroring Festen nem tudta premier előtt kipróbálni a Need for Speed: Shiftet, hiszen most hétvégén megteheti ezt a Duna Plázában is!
Ne csüggedjen, aki a Hungaroring Festen nem tudta premier előtt kipróbálni a Need for Speed: Shiftet, hiszen most hétvégén megteheti ezt a Duna Plázában is!

Ugrás a galériához

"A realisztikus törésmodell, a nagyszerű fizika, és a sebességérzet soha nem látott képi világgal párosul majd!" A kitalált marketingszövegnek nem mindig lehet hinni, azonban ha nem bírod kivárni a premier napját, és kíváncsi vagy, tényleg olyan ütős lesz-e a Need for Speed: Shift, akkor augusztus 6. és 9. között kipróbálhatod azt a Duna Plázában. A földszinti Saturn előtt kiállított gépeken bárki leülhet majd a játék demója elé, sőt, csütörtöktől vasárnapig minden nap lesz King of the Hill verseny is, értékes nyereményekért. Ott találkozunk!

Helyszín: Duna Pláza földszint, Saturn
Időpont: 2009. augusztus 6-9. minden nap 14:00-20:00

29.
29.
Fishbone
31: Hofi3 egy szó: business :D
28.
28.
Hofi3
Miért van olyan érzésem, hogy nem lesz jobb mint a Race Driver Grid? Engem eddig 1 videóelőzetes se hatott meg. Na és miért van minden NFS-nél rendezvény valamelyik bevásárlóközpontban?...hogy valahogy eladják a sz*rt ;) Pl. a Grid-nél nem emlékszem ilyenre...ha volt, és én nem tudok róla, akkor elnézést!
27.
27.
Fishbone
29: huszti, azért nem kellene így beszélned, egy elvárhatóan jó minőségű autós játékról! Soha nem láttad még élőbe, nem tudod, milyen, akkor ne mondjál ilyeneket! Nem tudom, soha nem értettem meg az ilyen embereket, akik ki sem próbálták és máris mondják róla a visszataszító és undorító "igét" ! Jó a másik dolog, a SHIFT-et ne hasonlítsd egy két éves játékhoz, mai még stílusában is különbözik! Én speciel imádom az autós game-eket és ez a játék hasonló lesz, mint a GRID! Legalább is első benyomásra! Na már most, ha ebből indulsz ki, akkor egy k*rva jó játék lesz! Én a SHIFT-ről is megnéztem már vagy 100x az össes videót és egy nagyon pazar játéknak ígérkezik!



A reaslisztikáról én sem tudok többet, mint ti! De reménykedem, hogy azt is nagyon szépen megcsinálják! Erről azokat kellene megkérdezni, akik voltak a Hungaroring Festen - mondjuk mentem volna, ha nem lettem volna az F1-en :D - vagy majd lesznek a Duna Plazában!
26.
26.
huszti
22: értsd már meg h ez csak 1 kurva demó, nem 1 teljes játék. 1 demó meg hűdenagyszám, ha valaki el is lopja és felteszi a netre akkor max hamarabb rájönnek az emberek h ez 1 csak 1 fos hulladék lesz megint.

realisztikus törésmodell meg sztem nem is lesz benne, max úgy mint a PRoStreetbe. Az meg aztán olyan realisztikus, hogy a Burnout új része elbújhat mellette.
25.
25.
InGen
Én heti látogató vagyok a boltban :D
24.
24.
Daks
a cseh sörkülönlegességek boltja? hmm ott se jártam már a meeting óta
23.
23.
tjames
#25: hát most mit mondjak veszprémiként? :(

de így legalább közelebb lesz hozzá a spec.sörök boltja! :)
21.
21.
simon 555
ez a realisztikus torésmodell télleg jelen van a játékban?

mert amiket vidiket láttam abban nemtortént semmi az utkozéskor csak ugy mint eddig lepanttant a falrol....
21.
21.
Daks
pestiként felháborít, hogy a duna plázában lesz, az aréna közelebb van :)))
20.
20.
ATi0021
18 - Morcos? Kicsit. Irigy? Nem, (esetleg egy kicsit, ha AC2, BIO2,COD5 vagy ha hasonló lenne) Utálom a Pestieket? Ugyan dehogy. Nem a Pestiek találták ki, hogy csak náluk legyen. Úgyhogy nincs okom utálni őket. Szóval semmi bajom a Pestieket. Nem is értem honnan jött ez.
19.
19.
ATi0021
17 - Ha jól emlékszem még a ProStreetnél volt hogy az NFSHungary, NFSSR és TCM-es srácok felügyelték a standot. Ott kb. volt 4-6 gép. A többin Carbon. És Pesten volt. Szóval ha Pesten elég 4-6 gép akkor vidéken is.



Nem a teljes játékot teszik ki. Hanem csak egy demót. Amit már megkapott az E3, az újságírók és hamarosan letölthető stb. Amúgy nem vagyok gyerek egy játékért nem sírnék. :) Pesten is odalehetett jutni. Egy ember nem játszhat vele órákat.
18.
18.
huszti
sztem meg full igaza van. kitesznek párat pestre, szegedre, debibe, pécsre meg mondjuk győrbe azt kajak szevasz.
16.
16.
ATi0021
14 - Olyan tanácsot adsz amit magad sem veszel figyelembe. Sehol nem írtam, hogy csak Debrecenbe legyen, vagy csak Szegeden. Az ország több pontján felállított helyre gondoltam. Mi igenis annak a 8 milliónak is szólhatna.



Megközelítés könnyű, ha van kocsid. Esetleg próbálj meg feljutni most Pestre vonattal az ország határtól. Ha én elakarnék most menni. Először is, jönne a helyi vonat, aztán Citadella Expressz, majd Bobánál vonatpótló busz, majd újra vonat Ukknál és jön Pest kb 6 óra után. És akkor a BKVs út kimaradt. Szóval nézőpont kérdése a könnyű feljutás. Persze igaz a Pestiek tesznek vidékre.
15.
15.
ATi0021
13 - Mert kiállítani egy napra plussz 4 helyen pár konzolt akkora költség mi? Mert szerintem messze nem, ha az E3-ra és GCre van pénzünk egész termeket telerakni konzollal ez a pár darab igazán nem vágná földhöz őket. És elhiheted vidéken nem egy hely lenne ami még ráadásul segítené is őket, hiszen vásárló csalogató lehet nekik is. Ráadásul a konzolt is megtartják az EAnál, szóval nem nagy költség. Főleg egy ilyen cégnek.
14.
14.
t.roli
ATi0021: Most gondold már át amit írsz! Ha az ország egy keleti városában (pl Debrecenben) lenne a rendezvény, az a 8 millió vidékinek szólna???



Pest legalább az ország közepén van, sőt, a legkönnyebben megközelíthető hely, mert minden út Pestre vezet!



Akkor miért Szegeden lenne, ahova elmegy 1000 fő, ha Pesten elmegy 100 000?

Áh... mind1...
13.
13.
Knodros
De mivel csak egy helyre volt pénzük/annyi kell csak a reklámhoz,és mivel Budapesten a legtöbb a gémer,ezért csak egy helyen van,az ország kb. közepén.



Jah és kilences:

Érdekes lenne,ha lenne egy az északi részen,és egy Budapesten.

Hová mész még budapesttől északabra?

Nyíregyháza Északkeleten?
11.
11.
ATi0021
8: Tessék a 9-es kommentben meg is válaszolták.
10.
10.
maxxtro
biztos hogy nem megyek ki dolgozok, vasárnap meg inkább tuning fesztiválra megyek :P
9.
9.
megalonagyix
Hát mondjuk lehetne az ország északi, déli, nyugati - és keleti részén. Plusz Budapesten.. Nem mindenki Pesti(s)
8.
8.
Killerbee
5: Ezen nincs mit fennakadni. Most annak jobban orulnel ha lenne pl debrecenbe ami az orszag egyik. Egy soproni szted erne vele vmit?

Azer van a fovaros hogy ha mar egy helyen lehet valami akkor az ott legyen. Es nem, nem vagyok budapesti.
7.
7.
X360_FaNbOy
hát ...nem is tudom ... a need for speed elvesztette a régi feelingjét az Underground 1 ,2 a most wanted , az utcán illegálisan történő versenyek érzése nekem az jelenti az igazi need for speed-et nem az ilyen pro street meg a shift is inkabb hasonlít a GRID-re mint az u2-re...műr minden legális...hiper szuper BMW-k meg PORSCHEk meg minden az első perctől...ez már inkább WTCC-t.....ettől azért ,ég lehet jó game....és hát énis várom!
6.
6.
bzsp
tuti nem megyek ki, az eddigi csalódások után biztos....majd a demo-t letöltöm..
5.
5.
ATi0021
4 - De aki nagyon akarta az szépen elmehetett a Festre kipróbálni. Az megint egy másik dolog, hogy minek mennyi a lakossága. De az ilyen lépésekből csak annyi jön le nekem, hogy a vidéki le van sz..va, az Ő pénze nem ér annyit, mint a Pestieké akik többen vannak. Nem értem miért lenne pl akkora megerőltetés egy nagyobb megyeszékhelyen kiállítani. Amúgy ha már a központoknál tartunk maga az EA Hungary is csak névlegesen létezik. Központilag a lengyel EA a központ, így nálunk is.



A másik Budapest lakossága kb 2 millió. Az ország lakossága 10 millió. Tehát a vidékiek száma kb 8 millió. Na kik is vannak többen????
4.
4.
Knodros
Mert Pest megye és Budapest lakossága összesen majdnem 3 millió fő.

Plusz még, Budapesten van minden külföldi cég magyar központja.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...