Pénteken érkezik a legújabb Batman demója

  • Írta: Ghost
  • 2009. augusztus 5.
  • Megjelenés
Link másolása
A Rocksteady Studios sikervárományos játéka, a Batman: Arkham Asylum a hónap végén jelenik meg, pénteken pedig megérkezik a kipróbálható változata.
A Rocksteady Studios sikervárományos játéka, a Batman: Arkham Asylum a hónap végén jelenik meg, pénteken pedig megérkezik a kipróbálható változata.

Ugrás a galériához


Sokak tetszését elnyerte a játék már a képek és videók alapján, s hamarosan élőben is kipróbálhatjuk az alkotást. Augusztus 7-én jelenik meg a kipróbálható változat, amelyben szembeszállhatunk Batman kegyetlen ellenfeleivel, akik mindent megtesznek, hogy a főhős elvérezzen. A teljes változat megjelenése a hónap végén esedékes PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra.
11.
11.
koffein
UK storeon fenntvan 18órátol a Batman demo, én már szedem
10.
10.
Optimus Prime
Csak a hivatalos oldalt kell megnézni. Jön holnap a demó mindhárom platformra! :)
9.
9.
Optimus Prime
#9: Jogos. Én is szeretném tudni jön-e PC-re is demó, mert bár nem vagyok die-hard Bőregér rajongó megnézném egy demó erejéig a játékot. És míg anno a PC-t, mint platform azért szerettem, mert szinte minden játéknak volt demója, mostanság úgy fest ez már csak a konzolok kiváltsága lesz. :(
8.
8.
JcGross
És nem lehetett volna azt is leírni a hülye embereknek mint én, hogy milyen platformokra jön a demó? Mert úgy tűnik csak nekem nem egyértelmű. Manapság már csak konzolokra csinálnak demo-kat. A legutóbbi demo amivel játszottam, asszem a Stranglehold volt.
7.
7.
kreepmastah
szigorúan kötelező játék!
6.
6.
Gael
penteken rakjak fel a PS store-ra?Vagy mar csutortokon is ott lesz?
5.
5.
Hororo
ps storeon is letölthető lesz?
4.
4.
oliver18
én szerintem oyan lesz mind a watchmen unalmas lesz
3.
3.
n_csacsi
2: én is abban reménykedek :)
1.
1.
bzsp
tuti letöltöm:D kiri lesz, remélem:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...