Spielberg ismét régi mozit vesz elő

  • Írta: billadama
  • 2009. augusztus 7.
  • Érdekesség
Link másolása
Mint ahogy nagyszerűen újragondolta a Világok harcát, most a rendező megint egy feldolgozáson töri a fejét. A Harvey-t forgatja újra.
Mint ahogy nagyszerűen újragondolta a Világok harcát, most a rendező megint egy feldolgozáson töri a fejét. A Harvey-t forgatja újra.

Akinek nem lenne ismerős a film címe, az egyáltalán ne szégyenkezzen. Mary Chase színdarabja kerül feldolgozásra, melyet 1950-ben már megfilmesítettek. A történet egy férfi, és egy kétméteres láthatatlan nyúl barátságának sztoriját tárja elénk. Így elsőre elég bizarrul hangzik, de majd meglátjuk, mit hoz ki belőle a rendezőóriás. Az eredeti film főszerepét James Stewart játszotta el, azonban a mostani stábról még semmit sem lehet tudni. Nagy eséllyel már jövőre elkezdik a forgatást, reméljük addigra kapunk még néhány információt.

14.
14.
drat576
13: szerintem már a 3 is értelmetlen volt, viszont az 1-2 nagyon jó
13.
13.
Alexgame
Nemhogy Jurassic park 4-et forgatná! :P
12.
12.
kratos83
11 Jól végiggondoltad ezt a hozzászólást?
11.
11.
Takuma Sato
Jaja!

Anyira belegondolt a belegondolhatatlanságoságába, hogy arra gondolt nem lesz ez a film elgondolkodtató, ezért végig gondolva az egészet úgy gondolta, hogy talán megoldotta a gondolkodtató részek szifilisztikáját.

Tehát az én elgondolásom szerint nem eléggé gondolta végig az elgondolkodtató részeket, ezért selejtes lett az elgondolása.

XDXDXDXD:):):):)

10.
10.
LonGleY
Olyan jól újragondolta, hogy össze is rakott egy pocsék filmek Világok harca cím alatt. Bírom az újragondolásokat... a grafikai trükkökön kívül nagyrészt általában csak silányabb és semmitmondóbb.



JoHnNiEE: te meg mit makogsz?
9.
9.
drat576
4: nekem sem, az a film egy vicc, a végén (spoiler) ott áll az egész család és egyikőjüknek sem görbült meg véletlen sem a haja szála...
8.
8.
Kyuubi
Csak nem Donnie Darko? :D Hát össze teszem az összes kezem meg lábam ha lesz olyan jó mint az a film. Bár lehet hogy teljesen más stílusú volt, talán addig valamikor meglesem az eredetit. ;)
7.
7.
JoHnNiEE
nem ugy értem, h nem jött be, sorry rosszul fejeztem ki magam, sztem egyszerüen gyenge volt a film :)
6.
6.
shyfter
4: attól független h maga a film nem jött be, a rendezés nagyon ott volt.
5.
5.
JoHnNiEE
editttttt hol vagy editt? :D (recorr: Spielberg) mert ennyit talán megérdemel...
3.
3.
tjames
Donnie Darko... :) Nekem is az ugrott be :Ö
3.
3.
JoHnNiEE
hát nemtudom, a Világok Harca nekem nem igazán jött be, töbebt vártam SPeilberg bácsitól. Mindenesetre tényleg bizarr 5let,. de ki tudja, lehet h pont ez hiányzik :P
2.
2.
Razielhu
ez olyan mint Dee-dee meg Kuszilagopagosz? xDDD
1.
1.
felegyi
Hm... nekem így elsőre a Donnie Darko jutott eszembe (mármint a láthatatlan nyúlról meg a férfiról), ha Spielberg rendezi akkor megnyugodtam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...