Lezárult a Demigod nyereményjáték

  • Írta: Daks
  • 2009. augusztus 7.
  • Nyereményjáték
Link másolása
Nyereményjátékunkban a CD Projekt jóvoltából egy darab eredeti, magyar feliratos Demigod PC-s játékot sorsoltunk ki. A szerencsés nyertesnek gratulálunk!
Nyereményjátékunkban a CD Projekt jóvoltából egy darab eredeti, magyar feliratos Demigod PC-s játékot sorsoltunk ki. A szerencsés nyertesnek gratulálunk!



A nyereményjátékra rengeteg helyes megfejtés érkezett, azonban bármennyire is szeretnénk mindenkit megajándékozni, ezúttal csak egy darab eredeti játékot tudunk adni. A szerencsés nyertest e-mailben már értesítettük, ajándékát postán kapja meg. Ne csüggedjen az se, aki most nem kapott semmit, mert már indul is a következő játék!

Demigod játékot nyert:
qwx

Korábbi játékaink nyertesei
46.
46.
qwx
Jajj de jó!!!! Most olvastam hogy nyertem, ma érkeztünk Horvátországból ezért kicsit csúsztam a válasszal:)
44.
44.
kinderbalu
43.
43.
pyro
Ejnye, már megint összevesztetek? Jeti93: mondasz valamit :D
42.
42.
jeti93
Grat qwx!



Most akkor, ha egy olyan nyer akit nem ismertek akkor "k@csög newbie", ha meg olyan aki régebb óta van fent az meg "bunda"??? Nem szégyellitek magatokat, hogy ennyire irigyek vagytok? És még csak nem is egy csuda jó játék. Inkább örülnétek, hogy vannak ilyen nyereményjátékok.
40.
40.
mephi
Hm, nem tudom, hogy vagytok vele de én kifejezetten örülök, hogy ha nem egy fórumhuszár nyer. Ki nem állom az olyan embereket, akik napi több száz kommentet gyártanak, aminek a 99% egyszavas hozzászólás. Közben azon izgulnak, hogy a mögöttük kullógó hasonló fórumvitézek nehogy fél órával tovább maradjanak fent aznap, mert ha ez megtörténik, akkor lehet utolérik hozzászólásban.

Aztán ha valaki olyan nyer egy ilyen játékot, mint qwx, akinek csak 175 üzenete van, akkor nekiállnak és SÍRNAK, hogy nem ők nyertek, pedig ők napi szinten írogatnak idejüket nem kímélve.

De teljesen feleslegesen írom ezt le, mert akiknek ez szól az úgy se ismernek magukra... csak az irigység az ne cseszné annyira a csőrötöket...
38.
38.
Zakharov
42 azért nem írt mert most elutazott valahova
37.
37.
megyesfalvi_2007
Grat. qwx használd egészséggel. Nem kell szidni, nem uj a user, aki olvasta volna Daks hozzászolását, melyben emlitést tesz ,hogy 175forum üzenete van, az tudná. Es ha uj akkor mi lenne?! A nyereményjátékok javarészt azért vannak, hogy az oldalra csábitsák az emberkéket. Jo persze tudom, hogy szurja a veteránok szemét, ha ök még soha nem nyertek semmit és a newible egyböl megnyer valamit, de hát ez van. Ami viszont érdekes, hogy qwx nem ir ide egy árva szot sem. Ha nem is azért, hogy védje meg magát legalább egy köszönöm illett volna...szerintem. :P
36.
36.
Game 0ver
Én nekem annyira nem jött be a játék nem is töltöttem ki a szavazatott. De azért grat.
35.
35.
kbence07
Én sem olyan régóta vagyok fönn Gk-n, de már vagy 2 éve mindig nézegetem a híreket,és naponta többször is felnézek. Csak azért nem láttam értelmét regelni,mivel nem vagyok nagy fórumozó (mint ahogy azt lehet látni a hozzászólásaim számából). Szóval azért nem kéne senkit se szidni, amiért nem kommentel mindenhez...Amúgy grat a nyertesnek.
34.
34.
Tomie7
28: te i a geci vagy?! Leszarom a sok fórumot nem fogok egésznap ezeken verni magamat hiába vagyok már fönt 1 éve a GK-n gamelek híreket szoktam inkább nézni -,-
33.
33.
simon 555
na megint nem sikerult:(na mind1 majd a kovetkezon:D

am grat a nyertesnek:)
32.
32.
megalonagyix
jajj gyerekek.. Annyira szar ez a szoftver ugyis.. Gyalázat hogy akad XP-t is egy jó konfiggal, az meg méginkább hogy 7-en el se indul
31.
31.
drip
Grat QWX

Ám nem igaz,hogy mostmár minde nyereményjátéknál ez lesz,hogy te ki a rák agy nem is ismerlek miért ő nyert vagy a másik eset h meg van bundázva stb...emberek,nem igaz
30.
30.
Tharathiel
Attól h nem szokott írni még lehet h marharégen regizett, és minden nap nézi az oldalt...én se szoktam írni csak nagy ritkán, még is napi 3-4* felnézek az oldalra már elég régóta:P=) am gratu!
28.
28.
tjames
nem azért de nekem ismerős a nick. biztos nem most regizett!
26.
26.
tubi911
Jó én sem vagyok az a nagy fórumozó,de azért ez tényleg pofátlanság csak a nyereményjáték miatt beregisztrálni.

De azért gratula neki:D
24.
24.
Mast3rmind
24.
24.
Tomie7
De megint bazdmeg, ki a geci ez? XD :S
23.
23.
Alexgame
Dejó sose nyerek már el is képzeltem hogy ezt igen, meg nagyon kellett volna de ennyi
22.
22.
Blindfish
Bazze... Azt hittem haza jövök melóbol és az én nevem lesz kint, de nem... :( mind1 madj máskor jobbat nyerek XDDDD am grat :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...