Fényképek a Duna Plázás NFS: Shift rendezvényről

  • Írta: Daks
  • 2009. augusztus 7.
  • Képek
Link másolása
A Duna Plázában most hétvégén bárki kipróbálhatja a Need for Speed: Shiftet. A rendezvényre mi is kilátogattunk, és persze a fényképező se maradt otthon!
A Duna Plázában most hétvégén bárki kipróbálhatja a Need for Speed: Shiftet. A rendezvényre mi is kilátogattunk, és persze a fényképező se maradt otthon!

Ha nem bírod kivárni a premier napját, és kíváncsi vagy, tényleg olyan ütős lesz-e a Need for Speed: Shift, mint amilyennek ígérik, akkor augusztus 6. és 9. között kipróbálhatod azt a Duna Plázában. A földszinti Saturn előtt kiállított gépeken bárki leülhet a játék demója elé, sőt, minden nap van King of the Hill verseny is, értékes nyereményekért.

Helyszín: Duna Pláza földszint, Saturn
Időpont: 2009. augusztus 6-9. minden nap 14:00-20:00
35.
35.
trialboj
32: lehet is hinni azoknak a nagypofaju majmoknak:))

Azt mondtak szimulator lesz, de eggyaltalan nem erhezheto a videokon!



A jatekrol pedig szinte semmi nincs, csak, az autolista amit en alapbol leszarok, az eventek erdekelnek, es ha van valami megpeletes, ami mosolyra huzna a szamat!



AMugy en is joban varaom a forza 3-at, de az meg 3 honap, addig ezt ki lehet porgetni.

shooter1234: kosz
34.
34.
szambotomi
de van a 8. képen, csak lehet meglepetés érne ha megfordulna :D
33.
33.
ACDC 4ever
32.
32.
szambotomi
33: és miért kíméljenek a pc-sek? azok már nem emberek? vagy ezt mégis hogy gondoltad?
31.
31.
shooter1234
31: Elég sok minden! Más a fejleszőcsapat, és legális versenyzés lessz. És szimulátor lessz, nem pedig arcade. Röviden ennyi. Amúgy szerintem az optikai tuning szar lessz. Erről hivatalos infót nem adtak le, de egy szimulátorban, ahol a vezetési élményre mennek rá a fejlesztők, ott max kapunk 4-5 bodykittet, meg pár matricát, fellnit spoilert, és érjük be annyival. Na ez az a felfogás, ami k*rvára nem tetszik!
30.
30.
zola2000
Érdekel a need for shift valakit? 360ra jön a forza3, ps3ra jön a gt5. (pcsek kíméljenek ^^)
29.
29.
trialboj
senki nem kepes egy epkezlab ertekelest irni, a jatekrol! Mi valtozott undercoverhez kepest, van-e valami uj erdekesseg stb?
28.
28.
Alexgame
24: ja télleg ott vannak a 6. képen bal oldalon :D
27.
27.
tombar
áhhh a 6.-on a 2 rajcsávó azdenagy.

a 7et elküldhetem napiszarra?
26.
26.
Giga0509
25:ÁÁÁÁ LOL ez mekkora XD

26:olyan van haveromnak is :D vmi gyógycipő xD
23.
23.
szambotomi
kilátogattak a cigánykák is, úgy látom :D
21.
21.
Mathia$
HA jól láttam 6 ps3 és 4 xbox360 van a képeken, nem semmi!

Mázlisták hogy kipróbálhatják!
20.
20.
kankadi
én már untam az undercoverrel játszani itthon is, meg amikor haverom ott a rendezvényen játszott, akkor is untam magam, a pro streetet nem viottem teljesen végig, csak a drift és speed királyt győztem le, ott már elcseréltem másik játékra... szeretem az nfs-t??? hát, eléggé... de a shift sem ér meg 12.000et de meg fogom venni, mert tetszik és az én véleményem :)
19.
19.
Killerbee
13: kis reklam heh? :] g25 mindekinek!!
18.
18.
suti_88
valaki olyan is írjon véleményt aki szerint ez az nfs is trágya!!:D:D
17.
17.
kankadi
NEM PIROS POLOS, HANEM KÉK, bocsánat

16.
16.
kankadi
amugy ott vagyok az első képen a haverommal a piros pólós srác mellett egy kicsit a háttérben, egy furcsa szögben... olyan mintha egy ember feje lenne de az én meg a haveerom :D
15.
15.
drat576
lol, egy rakás kiskölök, ennyi? :)
14.
14.
kankadi
12: nekem mondod???? oda volt állitva az undercover is, haverom azzal nyomta először, nem pedig a shiftel, pedig neki is jmegvan az undercover XDXD

és ott mellettünk egy 5 vagy 7 közötti gyerek ugy nyomta az undercovert, mint mi!!! és ez nem vicc, ez komoly, és a rendőröket simán betemette egy egy csapdával ;)



csakhogy vannak ilyenek...
13.
13.
kankadi
ÉN LEÍROM A VÉLEMÉNYEM:

nagyon joo volt már mikor fél 2re mentünk ki akkoris ott voltak a tv-k meg a kormányok :) csak rá volt ragasztva hogy: ,,start 14:00,,

a kormányra voltam inkább kiváncsi mert a forza 3hoz akartam volna x360os kormányt venni, de csalódtam...:( szóval elindult, egy csomóan játszottak a nyereményért, de odaülni nem nagyon akart a haverom, én meg ugy nem is naon akartam... szóval csak néztük hogy hogyan játszanak a többiek, hát... eléggé gagyinak tűntz a játék... ugy tűnt mintha nem is szimulátoros lenne hanem arcade, de nagyon arcade, mert mikor kanyarodott a srác, akkor ide oda ment a faljnak (és mi ott voltunk, ahol joo volt a kormány)... felmentünk guitar herozni a saturn emeletére, néztünk TV-ket (a LED samsung tv bnagyon széééép!!!) erre elmentünk kajálni, és utána rászántam magam, mert ilyen többet nemm lesz, hogy VÉGRE KIPRÓBÁLJAM a nagy sor miatt... és kellemesen csalódtam... a kormány nagyon gáz, mert egyáltalán nincs semmi ellenállása, nekimész a falnak, semmi reagálás a kormánynál, de a játék sztem lenyűgöző... nemtom, mért, de egyszerűen élveztem, jó kört is mentem percben mérve, és nagyon élvezhető volt... amikor nekimész a falnak és fekete fehér és BLUR-os lesz a kép az nem nagy durranás, de a hangulat szetm nagyon jó! a kormánnyal nekem csak az volt a baj, hpogy nincs semmi ellenállás DE otthon van egy logitech G25ös kormányom, azzal játszok most is gran turismo 5 prologue-val, és ezzel sokkal jobb élmény lesz tolni a shift-et... szóval én megszerzem ps3ra a játékot, mert ha jó a kormány (ami nekem jó) és van ellenállása (van hát!) akkor nincs gond, de a hangulata nagyon jo a játéknak! a rossz benne csak az, hogy láttam videót egy poályáról, ami nekem nem tetszett mert volt egy egyenes és ott kellett menni jó gyorsan, és egyszerűen a kocsik ott is mintha sinen mennének, de ez más tészta-...





a lényeg hogy nekem tetszik, jó játék, csak kell hozzá egy jó kormány (G25 sztem a legjobb és az meg is van ;)) és a hangulata miatt sztem bejön mindenkinek...remélem lehet tuningolni a kocsikat, mert akkor mégjobb lesz!



és mégvalami. aki ki se próbálta csak nézte, az ne itélje meg, mert én is igy álltam hozzá, én is ócsároltam eleinte látásból, de mikor kipróbáltam és elképzeltem a logitech g25ös korméánnyalm, azonnal eldöntöttem hogy kell ps3ra!
11.
11.
trialboj
celkozonseg itt is eros 10-15 korolsztaly :))) ez is babazsur lesz!
11.
11.
milerik
a gyerek mezítláb nyomatja a pedált, guszti . . .
10.
10.
Daks
nem voltak valami fullosak sajnos :(. átlag.
8.
8.
Daks
pár hszt-t toroltem, aki irta, tudja miert.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...