Johnny Cash a Guitar Hero ötödik részében

  • Írta: fojesz
  • 2009. augusztus 9.
  • Hír
Link másolása
Újabb érdekes részletek futottak be a Guitar Hero ötödik részével kapcsolatban: a folytatásban többek között Johnny Cash is játszható karakter lesz majd.
Újabb érdekes részletek futottak be a Guitar Hero ötödik részével kapcsolatban: a folytatásban többek között Johnny Cash is játszható karakter lesz majd.


A Guitar Hero 5 lemezén 85 nóta található majd, azonban természetesen nem kell ennyivel beérnünk, a későbbiekben érkező DLC-knek köszönhetően a felhozatal jelentősen bővülni fog. Sőt! A Guitar Hero: World Tour és Greatest Hits néhány nótája, illetve a negyedik rész később megjelent dalai is játszhatók lesznek az új játékban - a gond mindössze annyi, hogy egy csekély összeget fizetnünk kell az átalakításukért. A PS2-es változat kivételével ezt bármely platformon megtehetjük, ráadásként pedig a régebbi nótákat is felvértezik az újdonságokkal, mint az énekes sáv alatt bekapcsolható "Star Power" vagy éppen a "Band Moments". Egyelőre nem tudni pontosan, hogy mely dalok lesznek elérhetők, ennek oka pedig az, hogy a legtöbbhöz meg kell újítani a licencet. Másik - nem kevésbé figyelemre méltó - érdekesség, hogy a Ring of Fire című számot akár magával, Johnny Cash-sel is eljátszhatjuk! Megjelenés szeptemberben.
5.
5.
gerelysa20
Én a Kryptonite-t próbálnám ki meg egy csomó mást. Amúgy mi az a Band Moments? :D És a RockFest videót láttátok? Szerintem nagyon ütős lesz.
4.
4.
Noel Ryyka
3: azt én is :D



Amúgy Shirley is tuti benne lesz, róla is van videó, és Cobain is szinte biztosra vehető, ugyanis 2 Nirvana szám is lesz a játékban.

Egyébként mi ez, hogy "az énekes sáv alatt bekapcsolható "Star Power""?
3.
3.
tyler001
jajjmár jöjjön.... :P egyre jobb hírek... de már akarom játszani a Sultans Of Swing-et!:'(:'(:D
2.
2.
fojesz
1: Én Santanát és Casht tudom biztosra, de Cobainnek én is örülnék.
1.
1.
drip
Hmmm nem rossz R.I.P Cash

Amúgy tudtommal még Bellamy ( Muse) Cobain ( Nirvana) és Manson ( Garbage ) is jelen lesznek mint játszható karakter ... EZ igaz vagy pletyka ? Mert Kurt-nek nem kicsit örülnék =D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...