Mégis lesz Halo mozi?

  • Írta: billadama
  • 2009. augusztus 11.
  • Érdekesség
Link másolása
Miután Peter Jackson otthagyta a projektet a Fox, és az Universal marakodása miatt, úgy látszott a Halo filmnek lőttek. Most mégis van remény.
Miután Peter Jackson otthagyta a projektet a Fox, és az Universal marakodása miatt, úgy látszott a Halo filmnek lőttek. Most mégis van remény.

Szegény Halo film botrányos élete, már a Duke Nukem Foreverével vetekszik. Egyszer lesz, másszor nem lesz ember legyen a talpán, aki eligazodik rajta. Ám most egy szemernyi fény látszik az alagút végén. Ha a pletykáknak hinni lehet, akkor talán akad egy producer, aki felvállalná a projektet. Nem más, mint Steven Spielberg aki maga is nagy játékos, így remélhetőleg minőségi mozit kapnánk. Na nem mintha a neve nem lenne elég garancia a sikerhez, de így még inkább hű alkotást láthatnánk. A Halo: The Fall of Reach címet kapott produkció tehát feltámadni látszik hamvaiból, már csak a stúdióval kell megegyezni és kezdődhet a forgatás.
8.
8.
Optimus Prime
Szerintem a legjobb, ha nem lesz film.

De ha mégis örülök, hogy Steve bácsi vette párt fogásba. Bár csak, mint producer és nem rendező. :( Jobban örültem volna a rendezői széknek, így még mindig eldobhat egy jó ötletet rossz rendező és író választásával, mint a Transformersnél. Bár egy legalább biztos: Uwe Bollt tuti nem szerződteti.
6.
6.
shyfter
4: Nekem pont az a hangulat kell amit Spielberg szokott hozni. Legyen csak drámai, nyomasztó, megrázó!
5.
5.
bzsp
most már döntsék el, h lesz v lesz film:D
4.
4.
Gazdatest
Egy Halo filmbe nem mélység kell (Spielberg) hanem hatásvadászat.

Na annak a mestere Bay lett volna....
3.
3.
laca009
1 michael bay az jó rendező mi a bajod vele?

hát nem tudom lehet hogy jó lesz...
2.
2.
megalonagyix
Had végezze a dolgát a mester.
1.
1.
Kyuubi
Remélem nem Uwe Boll vagy Michael Bay rendezi...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...