Ütősebb online móddal érkezik az új Mortal Kombat

  • Írta: fojesz
  • 2009. augusztus 11.
  • Érdekesség
Link másolása
Ütősebb online móddal érkezik a következő Mortal Kombat, a Warner Bros. Games honlapján található álláshirdetés legalábbis erre enged következtetni.
Ütősebb online móddal érkezik a következő Mortal Kombat, a Warner Bros. Games honlapján található álláshirdetés legalábbis erre enged következtetni.

A Warner Bros. 49 millió dollárért vásárolta meg a Midwaytől a Mortal Kombat jogait, s nem is hagyják veszni a licencet: a soron következő kilencedik rész - bár még nincs bejelentve - sok szempontból jobb lehet, mint az előző Mortal Kombat vs. DC Universe című epizód. Ed Boon korábban is azt nyilatkozta, hogy az új résszel visszatérnek a gyökerekhez, a játékosok tocsogni fognak a vérben, s az új hirdetések szerint a multiplayer mód is komolyabb támogatást kaphat. A chicagói stúdió most olyan munkatársakat keres, akik minőségi online móddal tudnák felturbózni a következő Mortal Kombatot - a Street Fighter IV-et fejlesztő Capcomnak ez bejött, a Mortal Kombatnak miért ne sikerülne?
9.
9.
david95
remélem lesz PC-re.Bár gondolom hogy lesz hiszen amikor a Tomb Raidert felvásároltát minden sokkal fényesebre fordult.Lehet hogy a MK-val is ez lesz a helyzet.
8.
8.
szkuper
szrintem a mortal combat 9-ből pc-s vreziót is csinálhatnának
7.
7.
kinderbalu
nem ártana egy jobb multi. a mortal vs dc..komolyan, csoda ha sikerül behozni az online mókát vele. szaggatás játék közben nagyon ritkán van
6.
6.
Killerbee
Nekem rakjanak bele 1 ertelmes kombo szisztemet es necsak kotott kombok legyenek, hanem ugy alakitsam ahogy akarom.
5.
5.
Kocsis92
Egy tornament mód kéne online-ba és más nem:D kieséses szakasszal, két ággal, és a végén a győztes az szépen győzXD
2.
2.
Giga0509
3:Azt a tekkenre írtam xD
1.
1.
Giga0509
Nem tudom,engem ebbe az online nem érdekel.PS1-en is elvoltam a 4el 3 évig...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...