Mi legyen a Sega következő XBLA játéka?

  • Írta: Ghost
  • 2009. augusztus 16.
  • Hír
Link másolása
A Sega kíváncsi a játékosok véleményére, s egy szavazással szeretnék eldönteni, hogy mi legyen a következő klasszikus játék, amelyet elkészítenek Xbox Live-ra.
A Sega kíváncsi a játékosok véleményére, s egy szavazással szeretnék eldönteni, hogy mi legyen a következő klasszikus játék, amelyet elkészítenek Xbox Live-ra.


Olyan klasszikusok szerepelnek a listán, mint Earthworm Jim, Golden Axe 2, Shining Force, Revenge of Shinubi, Streets of Rage, Toejam & Earl és a Wonderboy. Jelenleg sokak kedvenc kukaca, vagyis Earthworm Jim vezet 46%-kal. A szavazáshoz nem kell mást tenned, mint ellátogatni az oldalra, s kiválasztani azt a játékot, amelyet az Xbox Live hálózatán szeretnél látni.

14.
14.
Aramisz93
13.
13.
Mortician
Kicsit utánanéztem a Warth Of Cortex is már ki volt adva Gamecube-ra és XBOX-ra is, tehát csak a PS1es változatok voltak exkluzívak, és persze azok voltak a Naughty Dog által készített részek (a Bash-t leszámítva, de az szintén Sony exkluzív volt).
12.
12.
Mortician
11: Hát igen a mostani crasheken látszik, hogy már csak a név egyezik... Sehol sincs már az, ami régen híressé tette a sorozatot... Az utolsó Crash, ami még emlékeztetett az eredetire az a PS2es Wrath Of Cortex, az még élvezhető volt... A Bash meg a CTR pedig egy szerintem ötletes és jól sikerült próbálkozás volt. :)
11.
11.
Giga0509
10:Na ezt nem tudtam.A mostani crashek meg...no comment.Viszont akkor beszerzek egy ps1-et.
10.
10.
Mortician
8: Crash az a Sony saját karaktere így kétlem, hogy XBOXon találkozni fogsz bármelyik eredeti résszel (nem a Mind Over Mutant és egyéb sz*arságokra gondolok, hanem még a régi PSXes 5 részre)
9.
9.
Mathia$
Lol mielőtt szavaztam még 45% volt, és utána 46 lett :D



Már úgyis Jim nyer
8.
8.
Giga0509
Egyébként ha már így jön earthworth jim akkor jöhetne spyro,crash bandicoot,Alien:Trilogy meg ilyenek :D
7.
7.
Giga0509
Jaj earthworth jim 2-t végigvittem ps1-en marha nagy játék :D remélem az nyer :D
6.
6.
gangstaXD
remélem a Jim fog nyerni :D
5.
5.
Teuton
Ki kéne már próbálnom azt a Jimet XD
4.
4.
Oliver S96
3.
3.
LiMiT
2: Bizony bizony!! Eszméletlen egy gamma volt az fix!! Ugyan az Xboxhoz nekem nincs özöm, de már csak azért is az Earthworm Jimre szavazok, a régi idők emlékére! :)



!!!HAJRÁ JIM!!! ^^
2.
2.
Dentis 360
Earthworm Jim!Mekkora volt!!
1.
1.
zola2000
A shining Force a legjobb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...