BlizzCon 2009: Bemutatkozik a Diablo III új kasztja

  • Írta: fojesz
  • 2009. augusztus 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Bár az idei BlizzCon legnagyobb bejelentése kétségtelenül a Cataclysm bemutatkozása volt, szerencsére a kiadónál nem felejtkeztek meg a Diablo-rajongókról sem.
Bár az idei BlizzCon legnagyobb bejelentése kétségtelenül a Cataclysm bemutatkozása volt, szerencsére a kiadónál nem felejtkeztek meg a Diablo-rajongókról sem.



A második részből ismert Barbarian, illetve a közelmúltban bemutatkozott Witch Doctor és Wizard mellett a Monk lesz a negyedik játszható karakter az új Diablóban. A Monk szerepét állítólag a hagyományos szerepjátékok és a verekedős programok ihlették: a tervezők egy olyan közelharcra alkalmas harcost akartak megteremteni, aki ugyan sebezhetőbb, mint a barbár, ám mégis hatékony támadásokat tud véghez vinni egyedi kombórendszerének köszönhetően.



Jelen pillanatban a Monk öt képességét ismerjük, ezek a Crippling Wave, az Exploding Palm, az Impenetrable Defense, a Way of the Hundred Fists és a Seven-Sided Strike nevet viselik. Az alant található videókban jól látható, hogy ezen képességek mindegyike több komponensből épül fel, amelyek sikeres elvégzéséhez az egér pontos nyomkodására van szükség. A támadások kombinálhatók, azaz az egyes komponenseket tetszés szerint variálhatjuk majd. A Monk kinézetét különféle ázsiai kultúrák, illetve az ortodox egyház sajátosságai ihlették, ruházatának színében is az arany és az ezüst dominálnak.



A pontos megjelenési dátum még mindig nem ismert, viszont újra szóba került az esetleges konzolos változat. Tavaly októberben már hallottunk ezt-azt vele kapcsolatban, ám most mondta először a Blizzard, hogy tárgyalások folynak a konzolgyártókkal - remélhetőleg hamarosan többet is megtudunk!








10.
10.
jeti93
Ezzel általában énis így vagyok(szinbte minden játéknál, ahol lehet választani nemet, csaj vagyok. Oblivion-tól kezdve, a Pokemon-ig), de egy assassin-nak nehezebb elképzelni egy csajt számomra.

. De még ha csaj is lesz, akkor is legalább most RENDES SPELLEKET KAPJON mert a 2-ben nagyon rossz spelleket kapott szegény.
9.
9.
Fr33K
9: Én inkább csajokat bámulok mint faszikat. Nem tom te hogy vagy vele :P

Amúgy feltettem a Dio2-t nosztalgiázni. Még mindig über. Battleneten még mindig vannak bőven. :P
8.
8.
jeti93
Ennél a kasztnál már csak az assassin lehet jobb. Bár remélem, hogy most nem egy csaj lesz assassin. És normális spelleket kap, nem úgy mint a 2-ben. De nagyon jó ez a kaszt. Talán még az lenne a jó, ha barbáron kívű lenne mégegy warrior is.
7.
7.
Giga0509
Fasza,már csak az új vasam kell alá :D persze a game :D
6.
6.
drat576
nekem az eddig bemutatott kasztok közül ez tetszik a legjobban
5.
5.
LINK 18
Nahh mostmá még annyit hadd helyesbitsek* h az első diabloka az ps -re is megjelent... A 3.ik részt pedig igenishogy tervezik kiadni xre vmit psre..:).. hálaégnek... Deha mégse nem én ezt a címet beszerzem mert imádom :)
4.
4.
Dcrysis02
Gyáááá, emlékszem még kicsi Bobby hadjáratára, LOL.

Még a Gyurka blogba is bekerült a Diablo III-al kapcsolatos mondókája. :)



A játék jól néz ki, várjuk!
3.
3.
MadDragon
Mac nem számít különösen, az is számítógép, konzolra meg tudtommal (egyelőre) nem tervezik kiadni.
2.
2.
HomoLudens
@2 Ha szigorúan nézük akkor a Dio kettő sem volt PC exklúzív mivel Mac re is megjelent ;)

Én is nagyon várom már de még nagyon sokat kell várni, be is rendeltem egy ocssó demon's soulst addig elütöm vele az időt ajánlom mindenkinek aki szereti a kihívást és a dark RPG-t.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...