A dizájner folytatná az Advent Risingot

  • Írta: fojesz
  • 2009. augusztus 24.
  • Hír
Link másolása
Az Advent Rising eredetileg trilógiának készült, ám a fejlesztő GlyphX Games végül csak egy részt készített el - a játék dizájnere megvalósítaná az eredeti ötletet.
Az Advent Rising eredetileg trilógiának készült, ám a fejlesztő GlyphX Games végül csak egy részt készített el - a játék dizájnere megvalósítaná az eredeti ötletet.

Ugrás a galériához

A 2005-ben PC-re és Xbox-ra megjelent játékot fejlesztő csapat már nem létezik, néhány alapító tag viszont az Epic tulajdonában lévő Chair Entertainmentnél szorgoskodik. Donald Mustard, a játék dizájnere szintén itt keresi a kenyerét, a minap pedig azt nyilatkozta, hogy szívesen folytatná az Advent Risingot. Hogy ebből mi valósul meg, egyelőre rejtély, ugyanis a játék jogait még mindig a Majesco birtokolja.

5.
5.
JcGross
Nagyon imádom az Advent Risingot! Szerintem (!!!) minden idők legjobb sci-fije. Nálam még a Star Warsot is megelőzi (sőt, nem vagyok egy SW fan, meg ST fan se). Még ha csillagkaput raknának bele, még jobb lenne :D. De viccet férretéve, megérdemelne legalább egy normális befejezést. Majd szétvetett az ideg (aztán szomorú elfogadás jött) mikor megtudtam, hogy nem lesz semmiféle következő rész. Most viszont talán van remény! Ez meg a Commandos új rész az EV híre nekem (na jó, A splinter cell után). Reménykedjünk! Én tuti megvenném!
4.
4.
LtK
jó lenne egy 2. rész, az első adta anno =D
3.
3.
Optimus Prime
Á, a hónap híre! Imádom a játékot és über király lenne, ha folytatnák/befejeznék! Persze remélem az erők/képességek maradnak, grafika meg lehetne Unreal3, Unreal2 helyett. :P
2.
2.
n_csacsi
nekem is bejött a játék, nem bánnám ha lenne folytatás, viszont azt se ha kicsit felturbóznák most az 1-et grafikailag a mai technikákhoz :D
1.
1.
megalonagyix
Ha a Chair megcsinálja, akkor az fasza lesz. Ők csinálták a mostani Shadow Complexet, (XBLA) ami igen ütős lett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...