Szeptemberben érkezik a FIFA 10 demója

  • Írta: Ghost
  • 2009. augusztus 25.
  • Letöltés
Link másolása
Az EA évente megjelenő focis játéka idén sem marad el, egészen pontosan október másodikán jelenik meg, ám szeptemberben már kipróbálhatjuk a demóját.
Az EA évente megjelenő focis játéka idén sem marad el, egészen pontosan október másodikán jelenik meg, ám szeptemberben már kipróbálhatjuk a demóját.

Ugrás a galériához


A PES sorozat nagy ellenfele az EA focis játéka, amely az idei esztendőben minden eddiginél jobbnak ígérkezik. Azt eddig is tudhattuk, hogy október másodikán jelenik meg a játék, ám még előtte, szeptemberben ki is próbálhatjuk azt, egészen pontosan 10-én PC, PS3 és X360 platformokon.
24.
24.
Kriccs
Az egy dolog, hogy Te kijavítod patchel, de attól még az alap produktum egy **** ahhoz képest amiket manapság játéknak neveznek. Tudom, nem könnyű egy év alatt annyit fejleszteni, de attól még sok évük volt, mert az alapkonstrukciót nem vetik el. A PES jobb PC-n elismerem, de a FIFA meg konzolon jobb. A hírhez meg annyit, hogy ezt már jó másfél hete tudjuk, de van aki nem tudott róla, jobb későn, mint soha. Luke producerbarátunk meg ígérget mindent, de az EA marketingesei őt is átb***ák. Hétfőre ígértek egy PC videót. Jóformán alig van hír a PC platformról. Idén sokat várok mindkét féltől, de inkább a Konamitól, mert a tavalyi minősíthetetlenségében hasonlított a FIFAra Ez az EA, Konami, gyártsátok a sz*rt és had legyen a PC-s tábor minden évben elégedetlen! (hozzáteszem vagyok annyira fociőrült, hogy meg is vegyem a termékeiket :) )
23.
23.
terenceHill
wolf15 és pwpw-nek teljesen igaza van. Csak hozzánemértők és számítógépen patchelni nem tudok és bénázok szeretik a fifát. Ha a PES 2009-re rányomsz egy mondjuk 2,5GB-os EVOLUTION PATCH-et, amiben HD texturák és újra csinált, arcok, mezek, stadionok, eredeti valós szurkolás a legtöbb csapathoz, új zenék (de én sajátokat raktam bele :D , jó kis technót és minimált :D ) és a legfontosabb, az eredeti licence-ek és új menük vannak benne, az egyszerűen mindent VER. Ahhoz sehol sincs semmilyen konzolos vagy eredeti pc verzió semmilyen focis programból.

Ha azt majd a PES utáló kipróbálta, akkor mondjon váleményt. Addig semmit sem látott a PES-ből.

Éppen azért vannak patchek, mert a PES fanok sem jó az eredeti kiadás, de ha van lehetőség jobbá tenni és úgy mindent felül múl, akkor miért ne azt szeretnénk. Minnek érjem be rosszabbal, ha van jobb. Ha nem így lenne még mindig az kővet pattintana az emberiség és nem játékgépen játszanál.
22.
22.
pwpw
a fifa egy vicc.. aki szerint jobb mint a pes, nem látott még focimeccset.
21.
21.
Mathia$
Pesről meg annyit hogy boxon nagyon rossz, ps3on viszont tényleg sokkal jobban néz ki(pc-n meg még szebb)

A fifa meg minden konzolon jobb mint a pes!
20.
20.
Mathia$
3.kép hiba, Benzema már a Real Madrid játékosa.

Hala Madrid!



Legjobb focis game!
19.
19.
wolf15
#18: LOOOL

Erre csak ennyit tudok...

Szted azért vannak a fake nevek,mert hogy 'nem vették a fáradtságot' megcsinálni?

Elárulom...nem azért.Hanem mert a Konami egyrészt kevesebb pénzből gazdálkodik ezen a téren,mint az EA és az Electronic Arts kizárólagos jogokkal felvásárolt pár licenszet.Ennyiről lenne csak szó.

Ismét csak a tudatlanság vezetett erre a következtetésre téged...nekem ez a teóriám.
18.
18.
xdtuning
17 oly mind1 de ha már egy játékot csinálnka (nem vagyok egy nagy prog zseni) akkor adnak gonolom a megjelenésre és veszik a fáradságot hogy minden ugyan olyan legyen mint a valósgban.

Mert gondolom hogy ha jobban ki lenne dolgozva minden a PeSben akkor jobban fogyna. Mint torrenten-n mint bloltban. Nekem ez a teoriám :S:S
17.
17.
wolf15
Nah,helyes.Ezt kipróbáljuk.

#8: Mi a gond itt az eredményjelzővel?Engem pl nem nagyon zavar,h ilyen le egyszerűsített,meg játék közben nem azt nézem állandóan,hanem a játékra koncentrálok.Meg kismillió eredményjelzőt tudsz letölteni,ha ennyire zavar játék közben.LOL.

#12: Nem egy bonyolult művelet beállítani az irányítást,mondjuk 'fifásra' . Én is úgy játszom.Ha kell segítség,szólj.Ja meg egy kisabb név patch és kész.Meg van oldva a hűdenagygondod.

#15:Puskás stadion...hmm...a Fifában lenne?Csak mert nem emlékszem,sorry.Eredményjelző van.Név-patch-et meg már korábban írtam.



Itt a többségnek az a baja,h a tudatlansága miatt nem szereti,vagy mondja azt,h a másik jobb.Mert van egy kis munka vele,h kijavítsuk a licenszekből adódó hiányosságokat vagy mert nem értünk vmit és inkább visszamegyünk a jól megszokott,évről évre ugyanazt nyújtó stuffhoz és szépen visszarakjuk a szemellenzőt.Nekem ez a véleményem.Aki magára ismer és szeretne változtatni ezen,annak örülök.Aki meg csakazértisnemértegyet,azt kérem,h ne jöjjön ide fröcsögni.
16.
16.
responze
Érdekes. hátha jobb lesz valamivel mint az előző részei...

Ahogy néztem több képet raktak be a menükről mint magáról a játék menetről. Itt sem tudtunk meg sok új dolgot.

Vissza térve, az EA rendesen húzhatja a pénzt azzal, hogy évente kidob egy FIFA-t. Hihetetlen...
15.
15.
xdtuning
11:a fifa ugyanaz az unalams játék mint a többi része szar.... :S csak grafika változik.... mi ebben az élvezet!?

Hogy mi az élvezet a kihivás az hogy több mód van és ujjabb kihivások várnak téged. Meg nem amatőrben kell játszani mondjuk és akk kihivás lesz az első 5ben végezni a bajnokságban

10: az legyen most a legkevesebb hogy nem figyelte

12: igazad van tisztára énse nagyon tudtam kiigazodni pl puskás stadion nincs eredményjelző nincs Sev Blanco = sevilla.(pl)

Ahhoz hogy egy jó focis játék szülessék kell a PeS rugo passz taktika beállítás dolgai meg a FIFA grafikai része és kész is lennénk.:D:D
14.
14.
Ferinho
Pc-n viszont sokkal jobb a Pes mint a Fifa!!!!::D
13.
13.
Ferinho
12.
12.
Csokolade
A PeS hogymondjam jo lenne meg minden faszák az átadasok rugások passzok átvételek, de hogy nincs normalis eredmeny jelzo, nem birnak normalis config beallitas csinalni hanem ilyen fos conzolos kuka az egesz és persze a csapatok.... a Chelsea vagy az Arsenal ? WEST london néven fut meg ilyenek a fifának meg csal sztem überebb grafika kéne meg kicsit élvezhetöbbé kéne tenni... de már várom demot :)
11.
11.
Cinemabizarre
a fifa ugyanaz az unalams játék mint a többi része szar.... :S csak grafika változik.... mi ebben az élvezet!?
10.
10.
Theodor
Nem tetszik, de szerintem az egyes csukákra nem figyeltek, mint például Berbatov biztosan nem adidas pure-ban játszik, ha jool tudom akkor pedatorban.. de ez ilyen semmi féle különbség de már nagyon vvárom a demó kidobását, biztos, reméljük jool sikerült:)
9.
9.
huszti
Nem a föld felett fut, hanem épp a levegőben van pont 1 lépés "Közt" v hogy is mondjam
8.
8.
BTi
nem ezek regebbi kepek :P



a MU nak uj ruhaja lesz :P

benzema is a realba lesz :P



es en nem ertem h miert mondjak azt h jobb a PES ? a FIFA es vmi uberkiraly , de a PES /:) hat az egyaltalan nem , nincsennek is benne meg minden csapatok , egy normalis eredmenyjelzot se tudnak csinalni , ugyan mar ....
7.
7.
ATi0021
Remélem ezúttal nem kamuzik az EA. Mert az NFS Shiftnél nagyon azt hangoztatták, hogy: "mid-late August" és még mindig sehol semmi. :(
5.
5.
ptogamer
Oh a MU-nak a regi ruhaja lesz?:(
4.
4.
ACDC 4ever
sztem a fifa semmivel nem lesz jobb "minden eddiginél"

most már rajzolódik hogy a PES 10 viszi az év focis játékát (sztem)
3.
3.
bbazsi1994
az ott benzema? :D nemis hasonlit rá annyira :D am láttátok balra a csávót? kicsit a föld felett fut :D
2.
2.
bzsp
jeeee:D mehet a letöltés....

1: azért ibra sem rossz:D, meg ott van Henry:P
1.
1.
dzsiádzsó
Benzema itt még Lyonos a képen ;)



Tudtam oltári nagy tehetség, sajnáltam, hogy nem a Barca igazolta, kb egy éve nézem a játékát, nagyon nagy játékos lesz majd!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...