Szeptembertől hazánkban is kapható a PS3 Slim

  • Írta: Daks
  • 2009. augusztus 28.
  • Hardver
Link másolása
Szeptembertől a Sony Hungária is megkezdi a Playstation 3 Slim konzolok forgalmazását Magyarországon. Az új modellnek már megvan a hivatalos ára is!
Szeptembertől a Sony Hungária is megkezdi a Playstation 3 Slim konzolok forgalmazását Magyarországon. Az új modellnek már megvan a hivatalos ára is!

Ugrás a galériához

Nem kell sokat várni a kölni GamesCom-on egy héttel ezelőtt leleplezett új, CECH-2000A kódszámot viselő Playstation 3-ra, hiszen ahogy a világ többi részén, úgy az ősz beköszöntével Magyarországon is megkezdik a vérfrissítésen átesett gép forgalmazását. A Pókemberes betűtípust kerekebb karakterekre cserélték, a gép pedig amellett, hogy új formát kapott, vékonyabb és világosabb is lett. Sándor Csaba, a Playstation illetékes hazai menedzsere lapunknak elmondta, hogy a konzol ajánlott fogyasztói ára 84990 forint lesz, a gépet pedig szeptember elejétől lehet keresni a boltokban.
16.
16.
whabaky
Crysisman, pont ezt akartam írni gg01 hozzászólására... Szóval félreértés ne essék, valóban van árcsökkentés, csak ugyebár a "promóban" az nem volt, hogy a kedves nyugat a dollárjukat az euróval teszik egyenértékűvé, így nálunk nem lesz akkora(!) árcsökkenés (legalábbis remélem csak egy ideig lesz így)

Amúgy nekem tetszik az új PS, és szerintem ezen kár vitatkozni is, mert ahány ember, annyi igény/szokás (igaz élőben még nem láttam, de képek alapján...)
15.
15.
Tyebeca
Szerintem ez csak jó hogy jön a Slim verzió mert lenyomja az öreg verzió árát. Egy biztos hogy azért látszik hogy a Sony spórol az előállitasi költségeken. Sokan le akarják cserélni öreg PS3-mukat új Slim-re mivelhogy kisebb a fogyasztása ezáltal nem annyira melegszik és strapabiróbb a Slim felülete. Azért lássuk be hogy vigyázva kell törölgetni mert hamar megkarcolódik a magasfényű festés az öreg verziónál. Egy biztos, hogy én aztán el nem cserélem a régi PS3-mat ilyen újra mert nálam ő a szoba fő disze :-D
14.
14.
rododendron
14: a még olcsóbb helyeken meg 60 körül lesz az új gépek ára.
13.
13.
amd33
Kajak az előző jobban tetszik...
12.
12.
Mathia$
12: Ez az ajánlott fogyasztói ár, a legolcsóbb helyeken 70k körül lesz az ára.
11.
11.
peterpal7
10: Ha jönnek a betörők azt hiszik szart se ér és otthagyják :D
10.
10.
Kyuubi
Drága baszki. Azt hittem legalább egy 10-esel olcsóbb lesz. Valszeg soha nem lesz PS3-am.
9.
9.
BobaFET
Én ezért egy fillért nm adnék h néz ki:S:S

Nem tudom ki találta ki de sztem gáz.

Régit nm cserélném el erre az biztos!!!!!!!!
8.
8.
skaterxboy
szerintem csak annyi baj van a kinézetével hogy túl üres, olyan mint egy műanyag darab... :D
7.
7.
Crysisman
köcsög amcsiknál meg 58e-ért fogják árulni -.-' nálunk meg a 1E=1$ f*szság miatt annyiért adják mint elötte!
6.
6.
eGo-bOy
*1: egyetértek veled, nekem is pont ez tetszik a x360 után, hogy több mindent tud és elegánsabb is az egész, az alakján lehetne még kicsit vitázni, a családom többi tagja porfogónak hivja, haverjaim meg kenyérsütőnek :D:D:D
5.
5.
PACALT007
75ért van előrendeléssel máshol is (csak nem akarok reklámozni)

szóval nem kell kétségbe esni...

Viszont a Köcsög Media Marktban (ez antireklám) ott tuti ennyi lesz vagy több...
4.
4.
Exinor
2 Ez a konzol hivatalos ára... A kisebb boltokban 72-77 ezer között mozog az ára.
3.
3.
fojesz
Ez a konzol hivatalos ára, ez csökkenni fog persze csak a korábbi hivatalos árhoz mérten. A kisebb üzletek - eddig is olcsóbb - árai nem hivatalosak, de ott is csökkenni fognak valószínűleg.
2.
2.
gg01
Akkor már csak azt nem értem hogy hol is van itt árcsökkentés???? Ne b...ssza már meg hogy marad ugyanannyi az ára a gépnek itt Magyarországon mint eddig volt mert akkor biztos hülyét kapok!!! Erre vártam már rég hogy lejjebb menjen már az ára most meg bejelentenek egy 84 ezer ft-os árat !!! Ennyi volt eddig is a vastag most a slim lesz ennyi és a vastagnak megy le esetleg????!!!! Vagy akkor most hogy is van ez?????
1.
1.
HomoLudens
Titeket egébként zavart az érintő gombb? Mert az mondták azért cserélik le mert sokaakt zavart, de nekem éppen hogy nagyon tetszik. Az biztos hogy szebb mint ez :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...