Sam Fisher ismét zöldben látja a világot

  • Írta: Ghost
  • 2009. szeptember 6.
  • Érdekesség
Link másolása
Talán a többszöri halasztás jót tett Sam Fishernek, úgy tűnik ismét kezd visszatalálni régi önmagához, legalábbis az éjjellátó szemüveg már visszakerült a fejére.
Talán a többszöri halasztás jót tett Sam Fishernek, úgy tűnik ismét kezd visszatalálni régi önmagához, legalábbis az éjjellátó szemüveg már visszakerült a fejére.


A Joystiq munkatársai voltak olyan szerencsések, hogy kipróbálhatták a Splinter Cell: Conviction demóját. Ugyanaz volt, mint az E3-on bemutatott, ám egy apró változás azért szembetűnt mindenkinek: Sam ismét megtalálta az éjjellátó szemüvegét, amely eddigi kalandjai során hű társa volt. Úgy tűnik, hogy egyre inkább kezd hasonlítani Sam arra a karakterre, akit az előző részekben megismertünk és megkedveltünk.
17.
17.
bledzer
remálem majd nem kell annyit sötét sarkokban kempelni mert eddig én untam szegény sam fishert. Eddig számomra kihagyós volt a sorozat, most ez megváltozhat
16.
16.
BADTrane
Éjjellátó nélkül nem is lenne Splinter Cell =D már aggodtam hogy teljesen át formálták és pont azokat vették ki amiket szeretek, legalább ez az egy maradt, a többit majd meg tom ha játszok =)
14.
14.
Terapesta
Jó a kép :D Poén :) Alig várom h kijöjjön
13.
13.
Giga0509
10:Igen,az 1. pálya az volt.
12.
12.
PGab
Igen, az eddig közölt infók alapján valóban úgy tűnik Anna vette át Lambert helyét.

Jobb lenne ha az első pár küldetésben gugli (és kütyük) nélkül menne, utána (szintén az utalások alapján) visszakerül a TE-hez és úgyis megkapná.
11.
11.
Dcrysis02
9:Igen, a teaserben Sam mondta hogy lelőtte. Bár ki tudja hogy milyen csavarokat raknak a történetbe. Mindenesetre Anna vette át a TE-t.
10.
10.
Iwashi
9: Valszeg az összes Tom Clancy játék kapcsólódik a többihez. Ha jól emlékszem a H.A.W.X.-ban is meg kellett védeni párszor a Ghost Recon csapatot.
9.
9.
Sogi
endwarnak köze van ehhez a TEhoz?:O azta, lehet hogy bekéne akkor szereznem... végülis lambert most meghalt? vagy most hogy lesz a folytatás?
8.
8.
Ghost
A félreértések elkerülése végett elmondom, hogy a kép nem a játékból származik, csak egy illusztráció :)
7.
7.
Dcrysis02
Már az E3-as demó végén rájöhettél volna hogy ismét szükségük van Sam-re. Az Endwar során Anna Grimsdottir lett a TE vezetője, így valószínűleg ő nem hagyja hogy bántsák régi ismerősét.
6.
6.
nomcsa
LoL..jobban tetszett volna ez a rész szemüveg nélkül,hisz itt sam-et üldözi a kormány vagy ilyesmi..inkább multiba kellene ezt berakni.
5.
5.
Aramisz93
-nekem is ugytunik, mintha egy hozzám hasonlo photoshop tudással megáldott egyén csinálta volna ezt a képet:D Ez a szemüveg szörnyen néz ki. Olyan otromba az egész.
4.
4.
megalonagyix
Lol, nem mindegy hogy a kép milyen? A játékban ugyse így fog kinézni.
3.
3.
LonGleY
Tényleg nagyon gány ez a kép, a bénán rávágott gúglival.
1.
1.
megyesfalvi_2007
Nem tudom, de nekem jobban bejön ez a szakállas, vadembereses Sam, mint az elözö részek karaktere, u.h. mindenképpen beszerzem ha vééégre valhára megjelenik már.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...