Újabb részletek a következő GTA IV kiegészítőről

  • Írta: fojesz
  • 2009. szeptember 7.
  • Hír
Link másolása
Újabb érdekességeket tudtunk meg a Grand Theft Auto IV legújabb kiegészítőjéről, a The Ballad of Gay Tony-ról - az információkat az Xbox World 360 szállította.
Újabb érdekességeket tudtunk meg a Grand Theft Auto IV legújabb kiegészítőjéről, a The Ballad of Gay Tony-ról - az információkat az Xbox World 360 szállította.


A Grand Theft Auto IV sok szempontból megkomolyodott a San Andreas-hoz képest, ám az új DLC-be számos olyan őrült pillanat kerül, amikkel az utóbbi időben legfeljebb a Saints Row második részében találkozhattunk. Luis Fernando Lopez bőrébe bújva lényegesen izgalmasabb kalandok várnak ránk, mint a GTA IV eddigi hőseire. Lesz bázisugrás, s az izgalmas helikopter csaták és pöpec jachtok mellett egy metrószerelvényt is el kell majd lopnunk egyik milliomos megbízónk számára!


Az Omid Djalli, arab komikus hangján megszólaló üzletember egy közel-keleti barátjához szeretne eljuttatni egy fontos szállítmányt, ám miután a hatóságok közbelépnek, a mi feladatunk lesz, hogy egy épület tetejéről ejtőernyővel a mozgó vonaton landoljunk, megvédjük magunkat a mesterlövészek ellen, majd az odaérkező helikopterhez csatlakoztassuk a csomagot. Mindez csak a kezdet, az új kiegészítőben feltűnik majd a P90-es gépfegyver, minden GTA kötelező járműve, a tank, a Bentley-re hasonlító Super Drop Diamond és a trailerben is látott helikopter, a Buzzard. Számos minijáték kerül a folytatásba, így Lopez többek között golfozhat vagy nightclubokat menedzselhet majd, ahol magunk kell gondoskodnunk a rosszarcúak kihajításáról. Izgalmasan hangzik!
14.
14.
decoy
ja meg a sanandreas nem éppen reális.nem igen van olyan a valóéletben hogy: valaki izmos mint álat és tud repülőt vezetni,tud helikoptert vezetni,profin bánik a fegyverekkel,tud bázisugrani,profi bmx es,profi sofőr, 5 percig bírja vízalatt, profi bunyós,végtelenségik tud futni(akár egyik városból a másikba)profin tud motort vezetni és ugratni vele:D,tud tankot vezetni,meg motorcsónakot,mindezt egszerre:D
13.
13.
decoy
a gta 4 ben lehet hogy sok dolgot kivettek(én is sajnálom pl.:bicikli bázisugrás meg vízalámerülés,)de sokkal jobban ki vannak dolgozva a dolgok .pl a gta 4 ben a tűzharcnál legalább fedezéket keresnek az emberek.sanadreasban meg odajönnek hogy minél közelebbről lőhessenek.meg sokkal szebb a víz.meg az autótörés az mindig más. korábbi gta kban csak az autó alkatrészei sérültek emg minden...(mondjuk én egy láncfűrésznek örültem volna a 4-ben XD)
12.
12.
JcGross
Szerintem igaz, hogy a San Andreas-ban több lehetőség volt, de itt legalább van rendes multi. A country zene nem tudom hogy nézhetett volna ki New york-ban, a 3 más város helyett meg kaptunk 3 teljesen más körzetet. Ráadásul legalább itt van fizika és nem olyan nevettséges mint az elődjei. A srory (SOKKAL) komolyabb és a tűzharcok is rengeteget fejlődtek. Szerintem a IV az eddigi legjobb.
11.
11.
X-Master
Ja és nemtom emlékeztek-e a GTA 4 végére, amikor Roman a halála előtt arröl beszélt, hogy Nikóval elrepülnek Vice City-be.Én arra tippelek hogy télleg a Vice City 2 lesz a következő rész.
10.
10.
X-Master
8 & 9: Bár lenne igazatok.Egyébként még én is bízok abban, hogy a GTA IV csak egy grafikai demonstráciö volt és majd jön a Vice City 2 meg a San Andreas 2.Mert a GTA 3 ugyanolyan monoton jellegtelen szar volt mint a GTA 4 aztán jött a Vice City meg a San Andreas ami szerintem még ma is a két legjobb játék a világon.
9.
9.
ACDC 4ever
6: sok időbe tellett volna megcsinálni és elvault volna a motor

mire mindent beletuszkolnak sztem
8.
8.
twarez
6:

Szerintem ezeket majd a későbbi részekbe teszik bele
6.
6.
X-Master
"A Grand Theft Auto IV sok szempontból megkomolyodott a San Andreas-hoz képest"

Én úgy mondanám, hogy a GTA IV elképesztően monoton, jellemtelen ganaj lett a San Andreas gyönyörűen kivitelezett sok lehetőséget kínáló játékmenetéhez képest.

Mindent kivettek belőle ami a San Andreast tökéletessé tette.

Hol van a 3 tök más város, a vidék,a falucskák, a bringa, a countryzene, a hamisítatlan amerikai életérzés?
5.
5.
orange
Olyan ez mint a Sims. Van az alap game, utána meg jönnek a kiegészítők!
4.
4.
JcGross
Remélem akkor klubbokat venni is lehet, meg esetleg más házakat is.
3.
3.
ptogamer
A kov reszbe ezek mind benne lesznek!Remelem!!
2.
2.
17XxX17
Ja,tényleg tök jónak hangzik,csak még az lenne jó,ha ezeket az újításokat a GTA IV-be is beépítették volna.Nem külön-külön kell kiadni játékokat,hogy egyikben ezt tudod csinálni,a másikban pedig azt.Jobb lenne egy játékba tömöríteni mindezt.De végülis így is jó.
1.
1.
megyesfalvi_2007
Valoban izgalmasnak igérkezik ráadásul nagyon sokat fog dobni a játékmeneten ez a sok lehetöség. Merthát mit ér a nagyszerü fizikai motor, a grafika, a valosághü ábrázolás ha a játékos elött nem nyilik meg a város, ha még egy klubba sem tudunk bemenni/tácolni/golfozni/stb. mit sem érnek merthát elveszti a valoságszerüségét. De igy már igen...igy teljes lessz a játék. Minden esetre várom már, csak kár, hogy nincs boxom.:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...