Már készül a Dragon Age folytatása

  • Írta: Daks
  • 2009. szeptember 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Már készül a BioWare fantasy RPG-jének, a Dragon Age: Origins-nek a folytatása, melyben ezúttal is hatalmas kalandok várnak minden bátor játékosra.
Már készül a BioWare fantasy RPG-jének, a Dragon Age: Origins-nek a folytatása, melyben ezúttal is hatalmas kalandok várnak minden bátor játékosra.

A Dragon Age 2 készültét az egyik fejlesztő, név szerint Patrick Weekes fecsegte el, aki mindössze csak a rajongóknak akart megfelelni, és nem tudta, hogy még titkos a dolog. Az úr a Mass Effect 2 fórumot böngészte éppen, mikor meglátott egy neki célzott kérdést, egészen pontosan, hogy milyen játékon dolgoznak éppen a BioWare írói. A válaszában leírta, hogy mindenkinek van feladata, a csapat egyik fele a Dragon Age 2-n, a másik pedig az új MMO-n munkálkodik. Utóbbiban valószínűleg a Star Wars: The Old Republicra gondolt, de ez most nem is annyira fontos, a lényeg, hogy nem maradunk sokáig sárkányok nélkül!
8.
8.
The Lone Drow
6.
6.
drat576
ez szerintem nagyot fog ütni, mind3 platformra külön odafigyelve fejlesztették hogy mindegyiken a legjobbat hozzák ki belőle, tehát lesznek eltérések, ezzel most nem akarok kiemelni egy platformot se, csak azt próbálom mondani, hogy erre a címre nagy hangsúlyt fektettek, én biztos vagyok a sikerben hisz BioWare game, remélem forradalmi lesz.
5.
5.
Kocsis92
Ha úgy nézzük, ezis egy üzleti lépés lehet :) Most ez, hogy már a kiadás előtt hegesztik a kettőt, erős magabiztosságra utal és tudják hogy a játék nem gyenge, és ezt érzik a vevők is :)
4.
4.
mephi
Jogos a magabiztosság. Gyanítom egy Baldurs Gate-et fogunk kapni 3D-ben. Mindezt nekünk magyarra fogja fordítani az egyik legjobb magyar fantasy író. Szóval ez tuti nem lesz bukta, max ha jó magyar szokás szerint mindenki warezolni fog :S
3.
3.
bledzer
höhöhö.... ha esetleg sikertelen lenne a dragon age(amit nem hiszek) akkor duplát szívnának, haha. Azért jó magabiztosak, hogy még az 1 meg sem jelent de ők már heggesztik a folytatást.
2.
2.
Giga0509
He? még az 1 se jelent meg,vagy le vagyok maradva???
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...