Gyűjtői kiadást kaphat a Devil May Cry sorozat

  • Írta: fojesz
  • 2009. szeptember 8.
  • Érdekesség
Link másolása
A God of War készítői után szabadon a Capcom is fontolgatja, hogy az összes Devil May Cry-t egyetlen csomagban jelenteti meg a rajongók számára.
A God of War készítői után szabadon a Capcom is fontolgatja, hogy az összes Devil May Cry-t egyetlen csomagban jelenteti meg a rajongók számára.



A kiadó hivatalos fórumán Christian Svensson munkatárs bevallotta, hogy az elsők között fog beruházni a PS2-es epizódokat is tartalmazó God of War Collection névre hallgató kiadásba, melynek érdekessége, hogy a második generációs PlayStationre megjelent játékok is a jelenlegi kor színvonalára lesznek feljavítva. Svensson ugyan még nem jelentett be semmit, de elmondása szerint a Capcom is érdekelt lenne hasonló gyűjtemény kiadásában valószínűleg PS3-ra, hiszen - bár a Devil May Cry 4 minden platformra megjelent - egyedül a PlayStation konzolokon képviseltette magát az összes epizód.
6.
6.
rossitibi
Lehet valahol szavazni ilyesmire? Gondolom ha tudják hogy igény van rá biztos könnyebben hajlanának rá!

A legjobb játék!
5.
5.
vergil
Nagyon remélem hogy nem csak PS3-ra jön a DMC összes része a GOW nem érdekel sohase volt X-box-ra de NAGYOn remélem a DMC soroztatot Kiadják felújitva X-box360-rais!!!!!!
4.
4.
Optimus Prime
A DMC3 SE kijött PC-re is. =D
2.
2.
Mathia$
ha már a legnagyobb dmc fan írt ide akkor most a legnagyobb goe fan fog: Király lesz!!!! Hack n Slash & PS3 rulz! :)
1.
1.
Batri
DMC1-2-3 feljújitott graffal? wáháhááá must have!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...