Elkészült a Forza Motorsport 3, jön a demó is

  • Írta: Daks
  • 2009. szeptember 11.
  • Hír
Link másolása
Aranylemezre került a Forza Motorsport 3. Az Xbox 360 exkluzív játék 2009 október 23-ától megtalálható lesz a hazai üzletek polcain is.
Aranylemezre került a Forza Motorsport 3. Az Xbox 360 exkluzív játék 2009 október 23-ától megtalálható lesz a hazai üzletek polcain is.

A játék demója 2009 szeptember 24-től letölthető lesz az Xbox LIVE Marketplace-ről. A demóban kipróbálható lesz a „Camino Viejo” nevű versenypálya, valamint 5 nagyszerű autó:
  • Porsche Flying Lizard 911 GT3-RSR
  • Audi R8 V10 5.2 FSI quattro
  • Ferrari California
  • Mitsubishi Evo X
  • Mini Cooper JCW

A demót letöltő játékosoknak lehetőségük lesz kipróbálni az újdonságként megtalálható belső nézetet (cockpit view), de ezenfelül megtapasztalhatják a teljes törésmodellt csakúgy, mint a nagyobb ütközéseket követő borulásokat is. A kevésbé tapasztalt pilóták számára nagy segítséget nyújtó újdonság a „rewind” opció, lehetőséget nyújt, hogy menetközben korrigálhassák a száguldás közben elkövetett hibáikat, hiszen tetszőleges ideig visszatekerhetik a versenyt. Magyarországon a „Forza Motorsport3”  normál és Limited Collector’s Edition kiadásban is megvásárolható  lesz.
14.
14.
Tilla25
Na most ennek örömére megyek és ki is próbálom GT4-be az új szerzeményemet. Aston Martin V8 Vantage 99-es évjárat. Már nagyon régóta vadásztam rá, de tegnap este végre felrakta a gép használt autók listájába és egyböl lecsaptam rá.
13.
13.
Tilla25
Szerintem fognak, mert a PSP auto listája is kiszivárgot
12.
12.
Gael
Az majd akkor derul ki,amikor valaki teljesen vegigtolja.A Sony sem es a Polyphony sem kozolt teljes autolistat eddig sem.Remelem tartjak magukat ehhez most is.
11.
11.
Tilla25
Gael majd meglátjuk az autó listát, de a sony igazán kiadhatná annak az 1000 auto nevét, mert ennek már véglegesnek kellene lennie. Azt mondják hogy 170 új licenszelt autó lesz benne, kb . olyan 80-90 új autóról már tudok, többit majd még látjuk. Remélem még idén
10.
10.
Gael
Kedves Tilla.A Forza autokinalata gyakorlatilag egy az egyben benne lesz a GT5-ben,mert szinte minden benne volt a GT4-ben is.A szimulacio minosege elegge ismeretlen jelenleg,ezert azt hagynam.A GT5 hivatalos WRC, es NASCAR jatek is egyben,amikrol tudjuk,hogy nincs beloluk manapsag.A Forza 3-nak VAN megjelenesi datuma,ami raadasul kozeli.Nagy elony.A GT5 csak annyira lesz epikus jatek,amennyire elodjei voltak a sajat korukban,es varhato egy kisebb DLC domping hozza.A Forza 3 jobb versenyzesi mechanikaval kecsegtet eddig,mert ott tetore rakhato a kocsi egy nagyobb balhe utan(bar nekem ez sikerult parszor a GT4-ben is) es a toresmodell is biztosan kidolgozottabb lesz(bar a GT5 toresmodelljerol csak egy korai es igen rovid video volt).Osszessegeben ket igen hasonlo jatekrol lesz szo,de a meretek miatt megint a Forza lesz a kisteso szerintem.Engem a GT4 ben egyedul a Slipstream Battle nehany feladata adta fel a lecket rendesen,gyanitom te is ezekre utaltal.
9.
9.
f1_tomi
#6 Egyetértek! Én nem reménykedek hanem egyenesem megkérlek titeket hogy legyen egy ilyen összehasonlítás ! Köszi előre is ...
8.
8.
Tilla25
5. Azt olvastam, de nekem attól is részletesebben kéne. FM3 nagy elönye hogy a karrier módja tényleg könnyebb. GT4-be voltak olyan küldetések amiket tényleg nem tudtam mcsinálni mert feldühitet. PL. ketten vagyunk a pályán, ugyan olyan eröségü auto, semmit sem lehet álltani és az ellenfél kb 50 méter elönyel indul, de elözem meg mondjuk 1000 méter alatt. Game Fan ilyen én is szivesen látnék majd, de kitudja mikor jelenik meg a GT5.
7.
7.
Mathia$
Lancer Evo X mmmmmmm :)

Jó game lesz, collectorsban lesz meg majd.
6.
6.
Game Fan
Tisztelt GK Staff! Ezúton szeretném jelezni ha kijön a Forza Motorsport 3 és a Gran Turismo 5 akkor csinálhatnátok majd egy összehasonlítást hogy melyik miben jobb-, rosszabb. Persze ez egy kicsit szubjektív meg ilyenek de szerintem nem lenne hülyeség :D

Ui.:Ez csak egy ötlet de remélem majd megfogadjátok :)
5.
5.
peterpal7
4: Itt GK-n volt már bétateszt, és ha megjelenik a demó akkor azt is letesztelik. ;)
4.
4.
Tilla25
Továbbra sem tudom hogy melyik szimulátor mellett tegyem le a voksomat FM3 vagy GT5. GT5-töl csak az riaszt el hogy piszkosúl nehéz a jogositványokat megszerezni. Na meg majd a Driving Mission. GT4-be is átkozódtam ez miatt. FM3-ba számomra érdekesebb autók lesznek, és a tuning is jobbnak tünik és a karrier mód is könnyebb. GT5-be a sok pálya és az 1000 autó is nagyon vonzó. De viszont beraktak egy újabb idegesitö pontot, ha neki mész véletlenül egy autónak akkor büntit kapsz, de ez akkor is igaz ha éppen forditva történik. Ekkora kibaszást. És ez gyakran elö fog fordulni ha mindig úgyan azon az iven száguldoznak az autók. Sony igazán összekaphatná magát és több információval láthatna el minket, mert nem fogok decemberig várni. Na mindegy, PSP-s Gran Turismo már meg van rendelve, és most számomra ez a legfontosabb. Amúgy ha kérhetném valaki irjon majd az FM3-ról egy nagyon aprólékos (tuning, törés és minden egyébb) tesztet, leirást. Még arra is kiváncsi vagyok hogy merröl fúj a szél vagy hány béka ugrál át az úton:) Szóval mindenre:)
2.
2.
bzsp
mekkora király lesz:D tuti vétel....
1.
1.
Giga0509
Kicsit előbb lett kész mint a GT5 :D amúgy várom nagyon :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...