Elkészült az Uncharted 2: Among Thieves

  • Írta: fojesz
  • 2009. szeptember 12.
  • Hír
Link másolása
Befejeződtek az Uncharted várva-várt folytatásának munkálatai: az Among Thieves már csupán a tömeggyártásra vár, s készen áll az októberi megjelenésre.
Befejeződtek az Uncharted várva-várt folytatásának munkálatai: az Among Thieves már csupán a tömeggyártásra vár, s készen áll az októberi megjelenésre.



Az Uncharted 2 sokat fejlődött az előző rész óta, a grafika és a látvány még szebb lett, a játékmenet pedig még változatosabbnak és izgalmasabbnak ígérkezik. Már csupán a hab a tortán a most debütáló többjátékos mód, amelyben természetesen nem csak agyatlan hentelés vár majd a játékosokra, hanem ügyesen kell alkalmaznunk az egyjátékos kampány során elsajátított képességeinket. A játék munkálatainak befejezéséről szóló bejelentés mellé egy új videóinterjú is érkezett, amelyben Amy Hennig, a Naughty Dog kreatív igazgatója árul el némi információt az új Unchartedról.
10.
10.
Mathia$
PS3 10 legnagyobb címe között van az biztos!

remélem valaha meglesz nekem :D

9.
9.
Dcrysis02
8: Nem feltétlenül. Valaki tényleg erre fogja, amiért nem sikerült jól a játék, de van jó pár kivétel. Friss pédának itt van az új Batman játék. A demóból ítélve fenomenális lesz. És multiplatform cím.

Call of Duty 4 is multiplatform, mégis jól sikerült mindegyik verzió. Biztosan találnánk még pár nagy multis címet.

És igen, mivel azt látom hogy amelyik játék jól van összerakva, és eladva,(marketing) az fogy. Példának ismét itt a Shadow of Chernobyl. Több mint 2 millió eladott példány.

8.
8.
bencsizy
7:

meg egy platformra való fejlesztésnél mindig jobban sikerülnek a játékok! Pl az exklúzívok is jobbak a PS3-on és a 360-on!



Ha multi cím lenne, akkor biztos, h nem ilyen lenne a végeredmény. Sokkal jobban sikerül egy játék, ha csak egy platformra kell összpontosítani!

7.
7.
bencsizy
6: Hát ez ok, de ez nem Microsofthoz gyárt, h minden játék 2-3 lemezen jön ki! :DD

Igen, tölük függ, de ök mindig is a legjobbat akarták/akarják kihozni a játékokból! Meg Sony pártiak is!

Ha most te benne lennél a csapatban, akkor te b*szakodnál még a PC, 360 portolásokkal, úgy, h tudod mindenki megveszi majd a PS3-as táborból? Öszintén válaszolj! :)
6.
6.
Dcrysis02
5: Múltkor meg lett beszélve hogy két double-layer DVD bőven elég lenne a játéknak.

Az meg a fejlesztőcsapattól függ, hogy hogyan optimizálnak egy játékot. Ha külön veszik a fáradtságot hogy portolják PC-re, eszméletlen jó játék jöhet ki. Gondoljunk a CAPCOM mostani portjaira.
5.
5.
bencsizy
2: :DD



4: Jól mondtad! Nem tudnak! Egyrészt rohadtul jó gépet kellene szerezni hozzá meg blu-ray olvasót. Másrészt a Naughty Dog biztos nem adna ki egy olyan játékot, ami a legtöbb embernek minimum grafon menne!

Box-ra pl a lemez miatt nem adják ki, mert a blu-ray nyújtotta 25 GB minden byte-ját kiakarják használni!
4.
4.
gamerplayer
PC re ilyet mér' nem tudnak???? :@
3.
3.
Batri
Demot a népnek!!!!!!!!!!!
2.
2.
megalonagyix
Megjelenés napján már tolni fogom! :)



Havernál.
1.
1.
bencsizy
Megjelenés napján már tolni fogom! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...