Árcsökkentésre készül a Nintendo is?

  • Írta: fojesz
  • 2009. szeptember 14.
  • Pletyka
Link másolása
A Microsoft múlt hónapban csökkentette az X360 árát, a Sony pedig szeptember elején dobta piacra a vékonyabb és olcsóbb PS3-at - illő lenne a Nintendónak is beállni a sorba.
A Microsoft múlt hónapban csökkentette az X360 árát, a Sony pedig szeptember elején dobta piacra a vékonyabb és olcsóbb PS3-at - illő lenne a Nintendónak is beállni a sorba.



Itthon lassan három éve, máshol pedig még régebben kezdték el árusítani a Nintendo Wii-t, azonban a konzol ára azóta lényegében nem változott. Majd talán most. A Walmart megszellőztette, hogy októberben árcsökkentésre készül az amerikai Nintendo, amely talán az öreg kontinens üzleteire is érvényes lesz. A hír csupán pletyka, azonban bíztató, hogy a cég nem kommentálta az áruház értesüléseit: így nem is igazolták, de nem is cáfolták a szóbeszédet.
23.
23.
Mathia$
22: 2000 novemberben már volt a tescoban.

Az év karácsonyra kaptam meg az elsőt és egyben a legjobbat.
22.
22.
zola2000
21: magyarországon csak 2001től volt forgalmazva a ps2, de egyébként jogos a szőszálhasogatás ^^_^^
21.
21.
Mathia$
20: 2000es gépről van szó :)
20.
20.
zola2000
A ps2 már nem túl aktív konzol, régebben még adtak ki rá psp portokat, de már azok elmaradnak, de végülis 2001es gépről van szó, és ma már 2009 van, a wii ps3 x360 ideje.
18.
18.
Gael
17:Nem aruljak,mert nincs aram arra,es draga lenne atalakitani kurblissa
17.
17.
Mathia$
13: XDDD



15: az orosz meg ukrán illegális bevándorlók és a cigányok szeretett konzolja lesz. (és még nem mondtam a kínaiakat :D)

Tényleg, kínában nem árusítanak konzolt? Hatalmas bevétel lenne, meg India is :D
16.
16.
Tilla25
http://www.vgchartz.com/ Itt van néhány érdekeség. Egyelöre a PS2 uralmát semmi sem veszélyezteti és mai napig a legkeresetebb konzol! Ugyan olyan aktiv konzol mint a Wii, szóval még egyelöre nem a -wii érdemli meg a jelenlegi legnépszerübb konzol cimet. ( ez csak az összesitet listára vonatkozik) Ami viszont elképsztö számadat hogy ajátékok világraglistáján elképesztö Nintendo uralom van. Az elsö 20-ba csak GTA San Andres és a Sims fért be.
15.
15.
Tilla25
Ideje volt már, és ezt most már a Nintendo is belátja. Hétröl hétre esik vissza a forgalma (N. DSi egyelöre megállithatatlanul robog elöre) japánba már csak 14000 darabot adtak el belöle. Amerikába 37000 forintért fogják árúlni és ezzel a szegényebb osztályt fogják megcélozni.
14.
14.
Giga0509
13.
13.
Gael
12:persze hogy lesz uj kiegeszito,egy franko legmentesen zarodo doboz,amiben majd tarthatjak a szekreny aljaban,amig PS3-on vagy Boxon jatszanak.
12.
12.
Mikáj
9: Natal meg Magic stick áhh, ezek csak tervek. Úgyis lesz valami bökkenője ennek, vagy majd előáll a Wii-hez is valami kiegészítő.
11.
11.
Mathia$
10: ismerlek? nem és te sem. ;)



Na örülhettek már biztos az árcsökkentés, sasoljátok meg a vgchartz.com -ot
10.
10.
Naliak
Nem támadunk le....

Megszoktuk hogy a képzeleted határtalan, csak arra kérnénk, bármerre sodor a sors, egzakt dolgokat kerüld el, de ettől még lehetsz nagyszerű író, bölcsész, ilyesmi... :P
9.
9.
Mathia$
Gondoltam hogy a sok "rámenős" wii-fan majd letámad :D nade nembaj, én mindig csúcskonzol párti voltam, és nem is szerettem a gyengébb egyszerű olcsóbb tömegkonzolokat.



Most még felmehet kicsit a wii eladások száma de amint kijön a NATAL meg a Magic Stick... mindenki tudja milesz, vagy beletörődik a nintendo a verségbe és a DSi-re hajt, vagy jön a wii2.
8.
8.
zola2000
Ha most ősszel árat csökkent a nintendo, kiadnak mondjuk egy olyan csomagot, hogy 199 dollárért fekete wii gép+metroid prime: triology, az például tuti vétel lenne, és a wii nem csak a HC játékosokat fedi le, hanem kb mindenkinek szól, tehát az idősebbeknek jön a wiifit plus, a fiatalabbaknak a New Super Mario Brothers Wii, és nekünk a Metroid Prime: Triology, Metroid: Other M, Resident Evil: Darkside Chronicles, Dead Space: Extraction, Calling, Cursed Mountain, Fragile wii exkluzívan.
7.
7.
Petike x
3: Na ná hogy sikeresebbek voltak nála, mindkettőnek pont múlt héten héten volt az árcsökkentése, minden komoly előrejelzés szerint ezen a héten ezeknek drasztikusan csökkenni fognak az eladásai ehhez a kivételes héthez képest, még egy hét múlva pedíg már visszaáll a hagyományos rend.



Érdekes, amikor a Nintendo magasról alázza a másik kettő eladásait, akkor mindenki sírt hogy az nem ér mert iazából nem is ugyanazért a piacért versengenek, most viszont hirtelen árat csökkentenek mert... miért is? A nagyi hirtelen úgy dönt hogy mégsem Wii Fit-el akar edzeni, hanem lövöldözni akar Full HD-ben?



Szerintem 85% hogy kacsa és nem is fognak árat csökkenteni, illetve 100% hogy értelmetlen lenne árat csökkenteniük. Gyakorlatilag monopóliuma van a Nintendonak a saját piacán, és nem fogják végérvényesen elzárni a bevételük egy részét, amíg más módjuk is van hogy bővítsék a piacot.
6.
6.
Mikáj
1, 3: Túl egyoldalúan gondolkoztok!

Nem csak a Sony vagy a Microsoft csinálhat jókat. Emlékezzetek, hogy nagyon hosszú idő óta a Wii a legkelendőbb a piacon. Amúgy kit érdekelnek az Amcsik? Engem nem...

Egyébként nem véletlen, hogy a Nintendo szorul rá a legkésőbb az árcsökkentésre, és még mostsem biztos.

A játékokról meg annyit, hogy pl. Mario-k is Nintendo-ra jönnek csak.

Nekem az összes nagy hírű játék, ami érdekel megvan Wii-n.

Egyébként megjelenése óta ilyen kommentek vannak a Wii-ről, mégis halál népszerű lett!
5.
5.
Knodros
3: Ebből a pár hétből még ne vonj le semmi véglegeset.
4.
4.
Giga0509
3:Azt mondják a Zune HD kézikonzol is lesz egyben.
3.
3.
Mathia$
1: Így van, a ps3 az élre tört és ha megnézitek a héten már az amcsiknál boxból több fogyott, mint wiiből.(ps3l meg már második hete a legjobban fogyott ott)



A nintendo meg még a DSi-ben bízhat másban nem, aztán kijön a psp2, egy erős iphone, meg az ms is összeszedi magát előbb utóbb kidob 1 kézikonzolt.



3.érv meg az hogy olyan játékok jönnek boxra meg ps3ra is év végén meg jövőre hogy a wii már ki van lőve.
2.
2.
Giga0509
Ez a fekete wii állati jól néz ki :) örülnék amúgy ha lejjebb menne,mert mikor kipróbáltam állatira meg tetszett :D
1.
1.
Gael
szerintem sok vizet nem fog zavarni az arcsokkenes.Meg egy par honapot huzhatjak vele,azutan szepen lassan ugy fog jarni mint az elodjei.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...