Még többet késhet a Splinter Cell: Conviction?

  • Írta: fojesz
  • 2009. szeptember 17.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft vezérigazgatója ugyan általánosítva nyilatkozott a jövő év első felére ígért játékok ismételt késéséről, ez könnyen vonatkoztatható például a Splinter Cellre is.
A Ubisoft vezérigazgatója ugyan általánosítva nyilatkozott a jövő év első felére ígért játékok ismételt késéséről, ez könnyen vonatkoztatható például a Splinter Cellre is.
Yves Guillemot szerint nagyon sűrű negyed- vagy akár félévnek nézhetünk elébe a jövő elején, főleg annak köszönhetően, hogy azon címek megjelenései, amelyek már nem tudnak boltokba kerülni ősszel és az ünnepi szezon előtt, átcsúsznak 2010-re. A vezérigazgató úgy gondolja, hogy erre több kiadó is most figyelt fel, így késeltetett játékaik megjelenését újból elhalaszthatják. Bár konkrét neveket nem hallottunk, ne lepődjünk meg, ha a Splinter Cell: Convictionre vagy a Red Steel 2-re további hónapokat kell majd várni! Hasonló okokból nem jelenik meg idén egyébként a BioShock 2, a Bayonetta és a Heavy Rain is - remélhetőleg nem igazólódik be Guillemot jóslata, a végén nem marad mivel játszanunk a tavasz első heteiben.
6.
6.
X-Master
A Splinter Cell Convictiont akár 10 évig is halaszthatják, szerintem akkor se lesz egy nagy szám mer megin biztos a grafikára mennek.Bár tévednék.

Kérdem én hogy 5-6 éve mér tudtak évente meg kétévente jobbnál jobb folytatásokat csinálni, most meg mért nem?

A mai játékoktól már nem várok semmit.

Régen millyen jó volt a Hitman, a GTA, a Need For Speed.

A GTA 4-et meg a Call of Juarez 2-t úgy vártam, mint a csodát aztán hatalmasat csalódtam mindkettőben.

A Mafia 2-ben meg a Hitman 5-ben bízok, de lehet hogy feleslegesen.
5.
5.
Game Fan
4.
4.
crytek
I am Alive az 2011-előtt nem jön!
3.
3.
JcGross
Nem hiszem, hogy ennyi idő után a Ubisoft az egyik legnagyobb címét megint odébb teszi. Szerintem ez meg az I am alive-ot is tartja, a többiről nem tudok.
2.
2.
bzsp
mindenki tol mindent, és ugyanolyan tömörülés lesz fél év múlva. addigra újabb játékokat jelentenek be. ennek így nincs értelme...
1.
1.
Dcrysis02
Nem csodálom. Eltoltak mindent, félve a MW2 eladásaitól, és hogy ne legyen tömött 2009 vége. Most 2010 eleje olyan helyzetben van, mint amilyenben 2009 vége lett volna. Tömött.



No meg itt jön még a képbe a több évekig fejlesztett, több millióba kerülő játék is. Egy elbaltázott megjelenés betehet egy cégnek. Nagyot buknának.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...