Hollandiában bojkottálják a PSPgót

  • Írta: fojesz
  • 2009. szeptember 17.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem lesz zökkenőmentes a PSPgo startja Európában, Hollandiában például a legnagyobb videójátékokra szakosodott üzlet nem akarja árulni az új zsebkonzolt.
Nem lesz zökkenőmentes a PSPgo startja Európában, Hollandiában például a legnagyobb videójátékokra szakosodott üzlet nem akarja árulni az új zsebkonzolt.

Ugrás a galériához

A fő probléma abból adódott, hogy a PSPgo már nem rendelkezik optikai meghajtóval, UMD-lemezek vásárlása helyett csak letölteni tudják majd a játékosok az áhított programot. A Nedgame ezért jelentette be, hogy nem hajlandók terjeszteni az új gépet, hiszen minek áruljanak olyan konzolt, amelyhez nem lehet lemezes játékokat venni, amelyekből egyébként a legtöbb bevételük származik. A hollandok nevetségesnek tartják a PSPgo 250 eurós árát is, ami érhető, hiszen az első generációs PSP is ennyibe került. A bojkotthoz a hírek szerint több más cég is csatlakozhat, Spanyolországban például szintén hasonló okokból nem akarják árulni a kézikonzolt. Más tészta, de Magyarországon is a letölthető játékok miatt nem lehet majd kapni PSP-t: hazánkban ugyanis hivatalosan nem támogatott PlayStation Network, ami a játékok hivatalos beszerzését is lehetetlenné teszi.

15.
15.
geri q
tyűűűűűűűűűhaaaa több gomb van rajta meg olyan titkos ügynökös kütyüs a formája!!!!!!! Hát igazából sz@rom le mert baromság!!!!!!!!!
14.
14.
kankadi
valaki válaszolja meg ha biztos benne: ha megszerzem ugy hogy amerikábol hozatok egyet és letöltök pár játékot, az megy rajta? vagy más formátumba kell lennie? mert ha más formátum, akkor előbb utóbb ugyis felrakja valkaki a netre és nekem szüleim nem engedik a bankkártyás fizetést (tapasztalatból nem engedik) nem azért mert csalhatnak, hanem más személyes ügy miatt-... tehát?????
13.
13.
Giga0509
11,12:nem rég adtam el a psp-met,egy évig porosodott a polcomon...tényleg nincs rá sok jó game.
12.
12.
Spider925
#11 a ahverodnak igaza van. nekem is van 1 PSPm, de én se tudok úgy elszórakozni Vele. 1-2 játék ütős, de általában gagyi a többi. nem nyújt olyan élményt,hogy megállás nélkül játszak.

2 napja leszedtem rá a NFS:Shiftet. eddig kb 5 pályát toltam ki. annyira semmit mondó szar lett PSP-re szerintem.
11.
11.
zola2000
Én meg azt nem értem, hogy tud a sony feleannyi pspt eladni mint amennyi DSt a nintendo, mikor pspn alig van felhozatal, és a DSi megjelenése óta már a médialejátszó funkció sem érv a psp mellett. Van egy haverom, akinek PSPje van, PSP játékokkal nem is játszik, mert mondja hogy mostanában nem volt semmi érdemleges, inkább SNES emulátorral nyomul, az is van DSen is, de nekem nincs olyan régi játékokra időm most például az Avalon Code és a Scribblenauts miatt, de hónap végén jön a Kingdom Hearts, és ez folyamatosan így van dsen. (bár most az ősz pspn is erős lesz azt aláírom, de jövőre megint semmi érdemleges cuccot nem látok bejelentve pspre, hacsak nem a dantes inferno portot nem számoljuk annak, dsre meg: golden sun ds, Dragon Quest 9 angol változat, Ace Attorney).
10.
10.
Mathia$
5: Már újan is kapsz annyiért ps3at. :D

Nem jó ez a go, várjuk a psp4000 vagy psp2
9.
9.
gorgo2
Majd a warez megold mindent :))) De tényleg nagyon drága,szerintem annyit nem ér.
8.
8.
Scoo
Nagy cucc. Nem lehet kapni a Nedgame-ben? Majd akkor megveszik a tescoban.
6.
6.
Giga0509
5:70 ezer? loooool.Na annyit én se adnék érte...ráadásul rondább és kissebb a képernyője mint az előzőnek és umd meghajtó sincs benne...
5.
5.
Gt17
Nemértem hogy merik 70ezer fölött adni a gépet.Annyiért használtam veszek 1 ps3-at,igaz nem hordozható,de ki lehet bírni mondjuk pár hetet game nélkül....
4.
4.
White Tiger29
Mondjuk igazuk van, ha olyan gépet adnak ami csak a sonynak gyűjti a casht és nem a boltnak én se árúlnám
3.
3.
Gael
Gondolom a szegeny Holland,ha akar venni majd besetal a Sony boltba es levesz egyet a polcrol.Gyanitom a Spanyol is
2.
2.
Sulphur
Piffneki :D szvsz igazuk is van
1.
1.
bzsp
ez a cumi:D mondjuk erre számíthattak volna..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...