2011-ig biztos nem hallunk az Aliens RPG-ről

  • Írta: fojesz
  • 2009. szeptember 18.
  • Hír
Link másolása
Hányattatott utat járt be az Aliens-filmek alapján készült szerepjáték: a játékot még a Colonial Marinesszel együtt jelentették be, de azóta sem láttunk belőle semmit.
Hányattatott utat járt be az Aliens-filmek alapján készült szerepjáték: a játékot még a Colonial Marinesszel együtt jelentették be, de azóta sem láttunk belőle semmit.

A hírek szerint a Sega már régen lelőtte a szerepjáték fejlesztését, azonban ezt a kiadó sosem erősítette meg, s úgy tűnik, nagyon halvány remény még mindig van arra, hogy mégis elkészül az Obsidian játéka - pár év múlva. Az austini GDC-n a csapat munkatársa úgy nyilatkozott, hogy az időközben megkötött titoktartási nyilatkozatok miatt 2011 februárjáig nem beszélhetnek az Aliens-szerepjátékról, ami azt jelenti, hiába vannak ötleteik, azokat nem tudják megosztani a közönséggel, így azt sem tudják eldönteni, jó úton haladnak-e a tervezésben. Másfél év múlva tehát sok minden kiderülhet, addig az új Aliens vs. Predatorral és a Colonial Marinesszel kell beérnünk.

9.
9.
pjoco
Jó lesz az AVP3! Manapság meg amúgy is dögunalom meg optimalizálatlan szinte minden játék! :(
8.
8.
Giga0509
Jah,igen demo gameplay alapján,sry :D nekem egyébként tetszik,csak predatorral lopakodni kell és úgy vadászni.Aliennel és marinnel más lesz a helyzet :)
7.
7.
Giga0509
6:Demó? AVP3-ból? te most a gameplayről beszélsz vagy mi?
4.
4.
én is kíváncsi vagyok... szerintem nem lesz rossz...
3.
3.
blade78
Alig várom hogy egy Alien tankkal, egy human spacemarine-medic healerrel(felcser)... és egy predator rogue dpssel raidelni menjek xD

Ha lesz Alien warri leszek blacksmithing és engineringgel xD

2.
2.
Giga0509
Fú,hát én emléxem hogy mutattak róla képeket és csak néztem hogy miez? mit csináltak az Alienből? ilyen nem is kell,szégyent hoz az Alienre...ennyire azért nem kell mutánst csinálni belőle,jó az úgy ahogy van...inkább AVP3,az sokkal jobb lesz...
1.
1.
drat576
jó lesz az AVP3, de nekem RPG KELL =)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...