Jön a The Witcher 2, kiszivárgott az első trailer

  • Írta: fojesz
  • 2009. szeptember 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Valójában régóta tudjuk, hogy készül a The Witcher 2, azonban konkrét, kézzelfogható anyagot nem kaptunk belőle - most is csak véletlenül jutott el hozzánk az első trailer.
Valójában régóta tudjuk, hogy készül a The Witcher 2, azonban konkrét, kézzelfogható anyagot nem kaptunk belőle - most is csak véletlenül jutott el hozzánk az első trailer.



A YouTube-ra felkerült ötperces gameplay anyagot valószínűleg a hivatalos bejelentéshez mellékelték volna, azonban az előzetes idő előtt kiszivárgott, így a közönség már most láthatja mozgás közben a The Witcher 2: Assassins of Kings névre hallgató folytatást. A második rész PC-re mindenképpen, s a konzolos verzió leállítása miatt valószínűleg PS3-ra és X360-ra is elkészül majd - a bővebb, hivatalos információkra még várni kell. Stay tuned!
26.
26.
Raziel 88
25.
25.
The Lone Drow
Nekem az első is gyűjtőiben van meg :) De azon idegeskedtem, hogy először megvettem a sima verziót annó, úgy, hogy a gépemen sem ment el, játék közben is csak videóból láttam és úgy magával ragadott amikor tudtam vele játszani... Aztán eladtam egyik barátomnak és ballagás után megvettem a gyűjtőit^^ azthiszem az utolsó darab volt:D. Na, de azon bosszankodtam, hogy kiadták a bővített kiadást, nagyrésze benne volt a gyűjtői változatban pár dolog kivételével... És erre kiadnak egy novellát magyar fordításban. Na itt elkapott az idegbetegség...Ha ezt tudom nem veszem meg a gyűjtőit és várok erre.



Na ezt a videót nagyon gyakran megnézem, nagyon tetszik. A haja azthiszem a képregényekből lett átvéve, de ez lehet változik még. Szerintem AC feelingje sincs, és ez a sárkány érdekes harcot ígér. Az, hogy az Aard jel így hat az ellenfelekre meg módfelett tetszik.
24.
24.
Darth Malak
Végre!

Erre várok két éve
22.
22.
vuliem
15: Jah, így már értem mire gondolsz. Csak mert az AC nekem is megvan (természetes, hogy kurva jó játék sztem), csak először nem esett le.
21.
21.
Nordes
végre!Már régóta vártam erre a hírre.
20.
20.
bitbandita
IceColdKillah: az 1 részben is voltak critikal finish mozdulatok...
19.
19.
Killerbee
Biztos lesz konzolra mivel tudjak ok is hogy a fo penzmag abban rejlik.
18.
18.
Dcrysis02
17: Nem. De ahogy ezt nézem, szerintem lesz konzolokra. Ha telepakolják QTE-vel, akkor biztos. Meh.
17.
17.
Mathia$
Az 1 se jelent meg még konzolokra? vagy igen?
16.
16.
bledzer
15.
15.
IceColdKillah
vuliem: Legfőképpen a critical finisheket értem, mert az AC-ben pont ilyen counter attackok voltak. De mind 1 nekem az AC is bejött, és ez is tetszik.
13.
13.
tuti, hogy nálam is biztos vétel, mint az előző (ha lesz akkor bővítettbe)... sok különbséget nem létok sem grafika sem mozgás terén/Geralt hajától eltekintve :)/, de az előzőt nem is kell felülmúlni... :)
12.
12.
felegyi
Assassins of Kings? Az első rész végén a videóban is egy Assassin volt, különös...
11.
11.
vuliem
11: Mit értesz AC feeling alatt?
10.
10.
IceColdKillah
Az 1. rész nagggyon király volt, nekem speciel a kocsma jelenetek tetszettek a legjobban XD! Az alcím alapján szerintem Zerrikániába is elfogunk jutni (arab stílusú ruhák-sátrak...stb). Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de ezen a videón erősen érződik az Assassin's Creed feeling, vagy én tévedek? Mert legutóbb abban láthattunk ilyen critikal finish mozdulatokat, meg ott van a banditának az arab akcentusa....



Az Aard jel bemutatásakor pedig egy kicsit bevillant az agyamba a Force Unleashed....gizda meg minden de akkor is valahogy zavar.



Természetesen ezek csak apró észrevételek és senkit sem akarok megsérteni (ha valaki felháborodna a kritikámon) sőt Én magam is nagy Witcher fan vagyok. Azzal is tisztában vagyok hogy ez még messze nem a béta verzió.
9.
9.
bitbandita
A legnagyobb... szimplidöbeszt
8.
8.
vuliem
7: ez még csak alfa verzió, messze van ez még a késztől
7.
7.
drat576
jöhet ezerrel, az 1 hihetetlenül jó volt, ha ez is hozza azt a színvonalat (márpedig úgy tűnik hogy túl is tesz rajta) akkor egy újabb RPG gyöngyszemmel leszünk gazdagabbak, az új frizurát még kicsit szokni kell mondjuk =), meg egy kicsit fejleszthettek volna a kardforgatáson.
4.
4.
vuliem
ÁÁÁÁ! Remélem jön konzolra! XD
2.
2.
FulhamNorby
Yeah!Már vártam egy ilyen hírre!

Remélem egalábbugyanolyan klasszikus kerül ki a cd projektes srácok kezei közül mint az első rész volt.Nélam tuti vétel.

Még azért magyar szinkronban is merek reménykedni, bár ez még korai de a magyar játékvásálói toplistákon mind a mai napig fennt van a játék.:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...