Minden évben kiegészül majd az Aion

  • Írta: Ghost
  • 2009. szeptember 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Még alig vagyunk túl a starton, s az NCsoft máris bizakodó a játékkal kapcsolatban, egészen pontosan azt ígérték, hogy minden évben lesz egy nagyobb kiegészítés.
Még alig vagyunk túl a starton, s az NCsoft máris bizakodó a játékkal kapcsolatban, egészen pontosan azt ígérték, hogy minden évben lesz egy nagyobb kiegészítés.


Természetesen csak nálunk friss a játék, hiszen Koreában már régóta sokak kedvencévé vált, és úgy tűnik, hogy a nyugatiak is egyre jobban megkedvelik a szárnyas hősöket. Az NCsoft embere, Christian-Peter Heimbach elárulta, hogy a tervek szerint minden évben egy nagyobb tartalmi bővítést eszközölnének, amelyek természetesen ingyenesek. Jól hangzik, reméljük, hogy még évek múlva is arról beszélhetünk, hogy milyen jól sikerült az Aion.
4.
4.
Killerbee
3.
3.
Turley
na jelenleg zajlik a headstart.Természetesen full a szerver és 6 órás váróidük vannak-megörül-.a játék már elővan rendelve amugy jövőhéte nérkezik.
2.
2.
Batri
nagyon gondolkodom azon, hogy be e fizessek rá... a tavaszi beta tetszett de félek hogy a WoW visszahiv és akk kidobódik a ráköltött pénz... viszont ha vmikor, akkor most kellene nekikezdeni, amig még friss...
1.
1.
dareal
a retailt ugyan nem próbáltam, de ha úgy adják ki, hogy nincsenek benne egetverő gamebraking bugok (vanguard, age of conan, and so on :)), a classok úgy ahogy gatyába vannak rázva, nos, akkor hatalmas sikere lehet (már van is :)). így bőven esélyes és bevállalható az évenkénti nagy kiegészítés.

no meg reméljük, hogy ehhez nem lesz buddy (vgbuddy, aocbuddy stb), az rettenet ki tud nyírni egy játékot :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...