TGS 2009: Mozgásban a Monster Hunter 3

  • Írta: zola2000
  • 2009. szeptember 28.
  • Hír
Link másolása
A múlt heti TGS-ről érkezett egy kézi kamerás gameplay felvétel a Japánban már a nyáron megjelent, nálunk jövőre premieres Monster Hunter 3-ból.
A múlt heti TGS-ről érkezett egy kézi kamerás gameplay felvétel a Japánban már a nyáron megjelent, nálunk jövőre premieres Monster Hunter 3-ból.


A játékról tudni kell, hogy Japán egyik legsikeresebb, havidíjas (de offline is játszható) MMO-járól van szó, melynek a megjelenése az USA-ban 2010. március 25-én lesz esedékes, és mely valamikor jövő nyáron Európába is megérkezik.
7.
7.
Tilla25
Egy valamibe külömbözik a többi szintlépös játéktól hogy itt nem a karaktered fejlödik ha nem saját magad. http://www.youtube.com/watch?v=WCbAam-bEGA&feature=related
6.
6.
Tilla25
K.G: Nem is kell megérteni öket, Monster Hunter olyan játékosoknak való akik nem idegbetegek, mert egy harc akár 40 percig is elhúzodhat. Ez csak egy simma vadászós, gyüjtögetös játék aminek nincs története. Viszont ezt is érdemes megnézni http://www.youtube.com/watch?v=WCbAam-bEGA&feature=related
5.
5.
zola2000
A monster hunterben például a szörnyeket sokszor órákon át kell üldözni, a fegyverek úgy készülnek hogy a levadászott szörnyeket ki kell csontozni, a ruhákat a szörnyek bundájából kell készíttetni, gyógyulni meg a begyűjtött gyógyfüvekkel lehet, a komolyabb szörnyek levadászásához elég komoly csapatmunka kell, pl egy sárkányt először a földön kell legyengíteni közelharcban, majd mikor menekül a magaslatokon lévő íjászok végeznek vele nekem jobban bejön mint a wow (ps2n néztem). Ebben újdonság pl a víz alatti világ bevezetése lesz (víz alatti szörnyekkel), és a monster hunter 2nél nagyobb szebb kidolgozottabb világ (mellesleg én nem ezt a videót küldtem, hanem a tgs trailert).
4.
4.
zola2000
Egy video alapján a world of warcraft sem tűnik jónak pedig az.
3.
3.
K.G.
Bocs flood.

Megnéztem a videót. Ez valami eszméletlen hulladék. Sosem fogom megérteni a vágott-szeműeket.
2.
2.
K.G.
Mert nálunk még rohadtul nem jelent meg.
1.
1.
Petike x
Ööö.. az miért is nagy szám hogy van videó egy olyan játékból ami már hónapokkal ezelőtt megjelent?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...