Kétmillió Battlefield Heroes játékos

  • Írta: Ghost
  • 2009. szeptember 27.
  • Érdekesség
Link másolása
Az EA örömmel jelentette, hogy a Battlefield Heroes regisztrált játékosainak a száma elért a kétmilliót, és ennek örömére egy vadi új pálya is érkezik.
Az EA örömmel jelentette, hogy a Battlefield Heroes regisztrált játékosainak a száma elért a kétmilliót, és ennek örömére egy vadi új pálya is érkezik.

Ugrás a galériához


Az ingyenesen, böngészőből játszható Battlefield Heroes regisztrált játékosainak száma immár kétmillió, ami szép teljesítmény egy ilyen játéknál. Ennek örömére az EA bejelentette, hogy szeptember 30-án egy új pálya is érkezni fog egy frissítés keretében, amely a Heroes of the Fall nevet viseli, és két képet már mutattak is az új csatatérről.
13.
13.
Sulphur
12: te ezt honnan hallottad?
12.
12.
Dinosaur
Ez a játék 5 euroért letölthető? Akkor viszont nem ingyenes...
11.
11.
laca009
Maradok a Quakelive-nál ott legalább nincs ilyen öltöztetős hülyeség én már a closed-beta idején is játszottam mindakettővel de amikor a bfh-ban bejött a battlefund na akkor telt be a pohár, le resetelik az accot és vegyé ilyen szart hogy legyenek ruháid meg az annyukat...

Inkább Quakelive az legaláb 100% ingyen van
10.
10.
Killerbee
Nincs ezzel a jatekkal semmi baj. Nem mindenkinek van arra ideje/kedve, hogy hardcore tps/fps-ben jatsszon.

Azoknak pedig ez tokeletes.
9.
9.
nameless
Lehet valahogyan szerverek közül böngészni, vagycsak találomra dob be mindig?
8.
8.
Sulphur
6: Osztom a véleményed



7: A Quake Live is böngészőből indul és az szerintem elég "hardcore"...
7.
7.
Unrad
#6 Mivel ezt a játékot a böngészőből lehet játszani, így nem hiszem hogy hardcore lövölde lenne. A céljának bőven megfelel: a szórakozásnak. :) Ez a fölös idő eltöltésére jó.
5.
5.
naruto88
3: nálam azért nem megy mert mindig elfelejtem hogy csak firefoxból meg explorerből indul és olyankor döbbenek rá hogy nem Oprával kéne megnyitni. a Játék maga jó és még a bétával játszottam tetszett meg minden de a nagy baja az hogy a ruhák mind pénzbe kerülnek és engem idegesít hogy rohangál 1milió ninja SS tiszt meg 1 millió sima gatyóban meg ingben harcoló ember a Beta jóvolt mert ott kaptam alaból olyan pontokat amivel ruhát tudtam venni. persze élvezhető ígyis de látszik rajta hogy megvan benne az adjál pénzt az EA-nek ez parancs dolog is
3.
3.
Harkat
Nekem nem megy valamiért a játék, pedig úgy kipróbálnám. Esetleg valaki tud segítni, topicba már írtam a bajom.
3.
3.
Gabesz0311
Jó kis játék,régebben ki is próbáltam.
2.
2.
Ghost
Értem, köszi. Javítva.
1.
1.
Blaise
A frissítés neve lesz Heroes of the Fall (lesz benne egy új pálya, rankrendszer, képességfrissítés, új fegyverek), a pálya még nincs elnevezve (a fórumon lehet ötleteket adni)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...