Epizódokban jelenik meg a Hydrophobia

  • Írta: Ghost
  • 2009. október 2.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Xbox World 360 magazin a mai napon nyilvánosságra hozta, hogy a Hydrophobia három részben fog megjelenni az Xbox Live rendszerén keresztül.
Az Xbox World 360 magazin a mai napon nyilvánosságra hozta, hogy a Hydrophobia három részben fog megjelenni az Xbox Live rendszerén keresztül.

Ugrás a galériához


A Dark Energy Digital munkatársai elárulták az Xbox World 360 magazinnak, hogy készülő játékuk, a Hydrophobia az Xbox Live rendszerén fog megjelenni, három részben, amelyeket egy év alatt szeretnének a játékosoknak tálalni, és ha igény van rá, akkor elkészítenek még három epizódot. A játékot eredetileg PC-re és Playstation 3-ra is bejelentették, ám azokról egyelőre nincs hír.
7.
7.
Wikho
Ghost, gondoltam én, csak fura volt hogy azt mondták nagyban hasonlít majd a Dead Space-hez.
6.
6.
Ghost
A történet szerint a főszereplő hölgyemény retteg a víztől, de ennek ellenére éppen egy hajón utazik, amikor azt terroristák megtámadják, és süllyedni kezd, neki pedig valahogy túl kell élni ezt a nedves és hátborzongató kalandot.
5.
5.
scaryman
még régebben úgy robbant be hogy valami hihetetlenül fogja szimulálni a vizet vagy mi :) kíváncsi leszek rá :)
4.
4.
Musz]{Lee
1,2: nemhiszem h vmi horrorjáték lesz azt nemtom miről szól de sztem nem! aza lényeg asszem h a víz lesz a fő tényező a játékban és h nagyon valóságosan viselkedik!
3.
3.
wildláma
az első kép engem a háborgó mélység egyik jelenetére emlékeztet amikor a csajszi megsüti a cápát elektrosokkal :Damúgy meg ronda mint a bűntetés :D
2.
2.
Wikho
Azt mondták hogy olyan lesz mint a Dead Space. Ebbe lesznek csúnya szörnyek? Ufók megszállják a hajót? Vagy mi lesz?:)
1.
1.
Oliver S96
és az mi? lehet hogy nem vok informált de nem dereng hogy mi ez
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...