TC: Elite Test for Enemy Territory Elérhető!!!!

  • Írta: Shifty
  • 2004. november 1.
  • Érdekesség
Link másolása

Ezen a borongós, nyirkos őszi napon nem hittem volna, hogy ilyen örömteli hírrel szolgálhatok majd a nagyérdeműnek. Az Enemy Territory a Gray Matter és a Nerve Software játékának a Return to Castle Wolfenstein-nek egy multis, ingyen elérhető kiegészítője. A srácoktól kiválló lépés volt, hogy kidobtak -kb. fél éve- egy ingyenes "kiegészítőt", mivel az RtCW csillaga akkoriban már leáldozóban volt.

Mostani böngészésem során pedig végre ráleltem egy nagyon komoly, profi munka képét tükrüző modifikációra, ami kimondottan az ET-hez készült.

A True Combat: Elite modban a mai kor fegyverei, helyszínei és karakaterei kaptak helyett, így búcsút kell mondanunk a második világháborús feelingnek, habár a vérfrissítés sosem át és mindig is fúrta az oldalam, hogy mondjuk egy AK-47-sel milyen mókás lehet valakit odalba kapni. Vége az MP40 és a Thompson korszakának így a 21. században a modern csúzlik korszakát éljük.

A srácok végre elérhetővé tették ezt a csodát, melyet a hivatalos oldalon található "mirror"-ról szépen lehet töltögetni...addig is íme őár kép a játékból:

Hivatalos oldal

 

2.
2.
Shifty
lol:DDD UFO-s játék...jézusom:DDDD
1.
1.
badguy
az Enemy Territory-ról vmi UFOs játék jutott eszembe (az X-COM féle, illetve az újabb), kár, hogy nem olyan. :( el kéne már kenni a mocskos kis nürkök száját fpsben is. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...