Operation Flashpoint 2 - az utolsó látnivalók

  • Írta: fojesz
  • 2009. október 6.
  • Videó
Link másolása
Boltokban az Operation Flashpoint második része, a Dragon Rising, a fejlesztők pedig két új videóval kedveskedtek nekünk a megjelenés alkalmából.
Boltokban az Operation Flashpoint második része, a Dragon Rising, a fejlesztők pedig két új videóval kedveskedtek nekünk a megjelenés alkalmából.



Sokat kellett várni az Operation Flashpoint 2-re, remélhetőleg nem hiába. Az eredeti játékot fejlesztő csehek saját lábra álltak, elkészítették az Armed Assault két részét, míg a Codemasters idáig várt az Operation Flashpoint folytatásával. A megjelenés alkalmából két új videó érkezett, van itt például kötelező launch trailer, míg a másik egy fejlesztői napló, melyben a játék fejlesztésének kulisszái mögé tekinthettek be négy percben.


16.
16.
Qbász
#15: Erről beszélek én is mindenkinek de tesznek rá...
15.
15.
dareal
egyébként az arma2 már totál faint, pár patch kellett neki, mint eddig mindig :) ofp1 és arma1 esetében is így volt, bistudio az bistudio :)
14.
14.
dareal
13: az arma-t az ofp-t eredetileg alkotó bistudio fejleszti, a codmasters csak a nevet vitte tovább. így az igazi ofp1 feeling az arma-ban valósul meg, bár nem akarom lehúzni az ofp2-t, amíg ki nem próbálom, ez még várat magára (demó lesz? tudja vlki?)
13.
13.
sok-sok évvel ezelőtt kijött egy Operation Flashpoint nevű játék pc-re...

az biztos, hogy nagyon nehéz volt, és az is ,hogy annyira még nem élveztem játékot... (és a grafika is igencsak jó volt annak idején... az hogy a lapokból összeállított bokrok egy tankkal áthaladás után furcsán néztek ki, az egy dolog...)



az első olyan game volt talán amiben számított hogy hol lőttek meg... elvérezhettél, vagy épp a célozás ment nehézkesen pár bekapott találat után... arról ne is beszéljünk, hogy itt valóban nem láttak meg ha kitakart valami...



és hogy miért írok "oldalakat" ráadásul egy olyan játékról amit mindenki ismer... mert hiába van Arma ha meghallom ezt a nevet Operation Flashpoint számomra garancia az amit 5-6 évvel ezelőtt letettek az asztalra az akkori játékokhoz képest...



így nálam az OF az első a listán...

:D:D:D
12.
12.
tjames
Én azt modnom, a BF2 is valóhűbb mint a Cod. Ezekután azt várnám, hogy az OF2 még attól is valóságosabb legyen. Persze az Armát nem fogja utólérni ilyen téren, de ez nem is biztos hogy baj konzolon. De a sorrend a következő:

Cod, BF, OF, Arma

(populáristól a kevésbé populárisig)

(kevésbé szimulátorostól a szimulátorig)

fordított a sorrend! :)

11.
11.
MadDragon
Tudtommal kevésbé szimuláció szerű, mint az ARMA2, így nagyobb tömeg felé nyitott az OF2.
10.
10.
Zuglopowa
Lesz belőle demo? Nagyon kiváncsi vagyok erre a játékra
9.
9.
bledzer
ha nem lessz bugos és jobban optimalizált lessz akkor nyugodtan szénné verheti az Arma-t
8.
8.
Xion
hát nekem már csak a videók alapján sokkal jobban tetszik mint az ArmA... amint tudom kipróbálom az OFP2-őt, de tuti nem lesz akkora csalódás számomra mint az ArmA... OFP élmény sehol nem volt benne
7.
7.
Qbász
Látom itt is csak odáig jutottak egyesek hogy a német verziót próbálgatták az Arma 2-ből ami tényleg bugos volt nemkicsit. DE ami most van az már igen csak faja. Az irányításról meg csak annyit hogy az OFP 1-ben is ilyen volt. A tank/kocsi kezeléssel meg mi a gond? Talán az hogy nem a játékos vezet, lő, és keresi a célpontokat egyszerre, mint a Batllefield 2-ben? Amely játék ugye teljesen reális....
5.
5.
simon 555
4:az ArmA 2 lesz a legutolso játék ami ezt lemossa:D

a milllio bugjával:Dés az oriási gépigényével...
4.
4.
fojesz
Megteszi majd az Arma 2. :)
3.
3.
tommy93
2. Szerintem mint katonai szimulátor nem fogják. :)
2.
2.
tjames
Én is kíváncsi vagyok rá.... de félek a MW2 és a BC2 lemossák a színről.
1.
1.
peterpal7
Lesz nyereményjátékba? Már nagyon várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...