Elkészült az 1nsane készítőinek új játéka

Link másolása

A mai napon aranylemezre került a magyar Invictus új játéka, a Cross Racing Championship. A játék az Invictus Engine - t fogja használni, amely az új valós idejű fizikai modult tartalmazza. Több mint 60 versenyt játszhatunk majd le 6 különböző helyszínen, amely lehet havas táj, vidéki terület, vagy akár tengerpart. A változatos pályák miatt  a rally-t kedvelők éppúgy élvezni fogják a programot,  mint az utcai versenyek szerelmesei. Arról pedig, hogy nehogy idő előtt megunjuk a játékot, a nem lineáris karrier mód fog gondoskodni , a pályát betanulni képes AI versenyzők pedig tesznek  majd róla, hogy ne legyen könnyű a dolgunk.                                                       

                                                     

Grafikailag is ott lesz a progi elméletileg, hiszen a High Dynamic Range - től a Motion Blur - ig minden megtalálható lesz benne ezen a téren.  

Mindenképpen meg kell még említenünk, hogy a játék támogatni fogja a nemrég kifejlesztett TrackIR(tm) technológiát. Ennek működési elve, hogy a monitor tetejére helyezett mozgásérzékelő a homlokunkra rögzített jeladó irányváltozásait követi, így vezetés közben a kamera arra fog elfordulni, amerre mi elfordítjuk a fejünket. Élménybeszámolók szerint ez rendkívül megkönnyíti a kanyarok bevételét.

A játék November 8-án hétfőn fog megjelenni,a demójával egyetemben. Én már alig várom.

 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...