Balance Boardot használnának a repülőtereken

  • Írta: fojesz
  • 2009. október 12.
  • Érdekesség
Link másolása
Az amerikai Belbiztonsági Minisztérium módosított Balance Boardot használna a repülőtereken, hogy kiszúrják vele az esetleg veszélyes utasokat.
Az amerikai Belbiztonsági Minisztérium módosított Balance Boardot használna a repülőtereken, hogy kiszúrják vele az esetleg veszélyes utasokat.

A Balance Board a Wii Fit nevű játékkal került forgalomba, főként a nyugodt kikapcsolódásra, könnyed mozgásra, esetleg edzésre vágyó játékosokat célozta meg vele a Nintendo. A Yahoo! Games értesülései szerint azonban az amerikai Belbiztonsági Minisztérium (DHS) tudná másra is használni a kiegészítőt, mint TV előtti jógázásra.

A kísérletek már javában folynak az új FAST (Future Attribute Screening Technology) projekt keretében. Az ötlet szerint a jövő repülőterein megpróbálnák mérni az utasok fiziológiai állapotát, így akár a szokatlan idegességet kimutatva azt is megmondhatnák, hogy ki jelenthet veszélyt a többi utasra: a módosított Balance Board például csekély súlyingadozásokat is ki tud mutatni, ami pontosan ennek az előjele, de figyelni fogják a testhőmérsékletet, a szívdobogást, a légzést és a szem mozgását is.

5.
5.
Mikáj
3: Sok jó játék van Nintendo Wii-re. Mindenfélén lehet multizni Wii-n, egyébként FPS is biztos van...
3.
3.
ppgabesz
mondom... vesztes KONZOL!



Jó vérnyomásmérőnek, edzőteremnek, személyi edzőnek, kávét főz krumplit szeletel... épp csak egy királyat nem lehet vele mondjuk FPS multizni. A Skate2 balance boardos Skate-it sidestoryja meg egy nagy KAKA.Szóval konzolnak bukta, technikai fejlesztésnek király...
2.
2.
Mikáj
Ezek után mondja valaki, hogy a Nintendo Wii vesztes konzol!;)
1.
1.
SWBF2
Nahát,

mire nem jó

a Nintendo.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...