Zandagort - új magyar online stratégiai játék

  • Írta: Daks
  • 2009. október 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Új, magyar online stratégiai játék jelent meg a neten. A Zandagort a 35. században játszódik, a konfliktust pedig az Andromédából érkező idegenek okozzák.
Új, magyar online stratégiai játék jelent meg a neten. A Zandagort a 35. században játszódik, a konfliktust pedig az Andromédából érkező idegenek okozzák.

Aki regisztrál a galaxis újraegyesítéséért folyó csatába, az kap egy bolygót, ahol úgy kell a gazdaságot fejlesztenie és a népességet növelnie, hogy közben nem lépi át az ökoszféra által adott kereteket. Ez eleinte nem okoz nehézséget, később azonban problémássá válhat a nagyobb népesség eltartása. A gazdasági rendszer többszintű, és a növekedés mellett folyamatosan ügyelni kell az egyensúly fenntartására is, mert ha például élelmiszerhiány miatt csökken a munkások száma, az az egész gazdaságot visszaveti, beleértve magát az élelmiszertermelést is, vagyis a recesszió önerősítővé válhat. A növekedés célja az urbanizáció, és az olyan magasabb szintű épületek megépítése, mint a kutatóintézet vagy az űrhajógyár.

Persze a játékosok nincsenek egyedül. Szövetségeket köthetnek, kereskedhetnek, vagy háborúzhatnak egymással. A kereskedelem a tőzsdén zajlik, ahol - bár a Galaktikus Központi Bank folyamatosan beavatkozik - alapvetően a kereslet-kínálat határozza meg az árakat. A hadakozás egyrészt űrhajókkal történik, másrészt titkosügynökökkel, akik nem csak kémkedésre, hanem szabotázsakciók végrehajtására is alkalmazhatók. A kommunikációt a belső levelező-, valamint a szövetségi chat- és fórumrendszer segíti.

5.
5.
Scoo
Egy Eve online tipusú, de ingyenes játéknak jobban örülnék. Az ilyen adatbázisnézgető játékokat általában hamar megunom.
4.
4.
laptos
ígéretesnek hangzik. meg is nézem mit tud a game :P
3.
3.
Ecneb
Csak így tovább fiúk!!!
2.
2.
Ricsi121
Ez egy nagyon csúcs játék :) Az s1-től játszok is rajta :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...