Zandagort - új magyar online stratégiai játék

  • Írta: Daks
  • 2009. október 15.
  • Bejelentés
Új, magyar online stratégiai játék jelent meg a neten. A Zandagort a 35. században játszódik, a konfliktust pedig az Andromédából érkező idegenek okozzák.
Új, magyar online stratégiai játék jelent meg a neten. A Zandagort a 35. században játszódik, a konfliktust pedig az Andromédából érkező idegenek okozzák.

Aki regisztrál a galaxis újraegyesítéséért folyó csatába, az kap egy bolygót, ahol úgy kell a gazdaságot fejlesztenie és a népességet növelnie, hogy közben nem lépi át az ökoszféra által adott kereteket. Ez eleinte nem okoz nehézséget, később azonban problémássá válhat a nagyobb népesség eltartása. A gazdasági rendszer többszintű, és a növekedés mellett folyamatosan ügyelni kell az egyensúly fenntartására is, mert ha például élelmiszerhiány miatt csökken a munkások száma, az az egész gazdaságot visszaveti, beleértve magát az élelmiszertermelést is, vagyis a recesszió önerősítővé válhat. A növekedés célja az urbanizáció, és az olyan magasabb szintű épületek megépítése, mint a kutatóintézet vagy az űrhajógyár.

Persze a játékosok nincsenek egyedül. Szövetségeket köthetnek, kereskedhetnek, vagy háborúzhatnak egymással. A kereskedelem a tőzsdén zajlik, ahol - bár a Galaktikus Központi Bank folyamatosan beavatkozik - alapvetően a kereslet-kínálat határozza meg az árakat. A hadakozás egyrészt űrhajókkal történik, másrészt titkosügynökökkel, akik nem csak kémkedésre, hanem szabotázsakciók végrehajtására is alkalmazhatók. A kommunikációt a belső levelező-, valamint a szövetségi chat- és fórumrendszer segíti.

5.
Scoo
Egy Eve online tipusú, de ingyenes játéknak jobban örülnék. Az ilyen adatbázisnézgető játékokat általában hamar megunom.
4.
laptos
ígéretesnek hangzik. meg is nézem mit tud a game :P
3.
Ecneb
Csak így tovább fiúk!!!
2.
Ricsi121
Ez egy nagyon csúcs játék :) Az s1-től játszok is rajta :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...