Új Unreal játék hamarosan?

  • Írta: InGen
  • 2009. október 23.
  • Hír
Link másolása
Az Epic oldalán rövid időre feltűnt egy logó és némi szöveg, mely arra enged következtetni, hogy a legendás Unreal hamarosan folytatódik!
Az Epic oldalán egy kevés időre látható volt az alábbi képecske a következő szöveg társaságában: "It's Unreal. And it's almost here.". Vagyis szabad fordításban "Ez egy Unreal [termék], és már majdnem itt van".


Ez persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy egy teljesen új Unreal játékot kapnánk, habár tetemes mennyiségű idő telt el a legutolsó egy játékosra kihegyezett epizód, az Unreal 2: The Awakening óta, így talán logikus lenne újra visszatérni a sorozat gyökereihez, és egy igazi mindent büntető sci-fi történettel kijönni legközelebb. Ez némileg egybevág Mark Rein cégvezér azon kijelentésével, miszerint az Unreal Tournamentet pihentetni szeretnénk egy ideig (tippem szerint megvárják, míg CliffyB befejezi a Gears of War-sorozatot, hogy újra visszatérhessen az UT fejlesztéséhez, némileg felrázva azt).

Persze ettől függetlenül ez az egész még mindig lehet az új Unreal Engine-nel kapcsolatos valami, vagy egy teljesen más bejelentés, amire nem is gondolnánk.

Ti milyen Unreal bejelentést szeretnétek?
29.
29.
demon68
új unreal-engine jöhetne
28.
28.
Optimus Prime
#29: Szoftveres renderelés?! Visszafelé haladunk? :) Persze annyira nem vagyok pro ebben a témában. Anno azért volt még a SW a HW mellett, hogy gyengébb gépű tulajok is tudjanak futtatni egy-egy játékot.
27.
27.
megalonagyix
Az Unreal 2 igen jó volt szerintem. Nagyon jó emlékeim vannak róla. A befejezés elég szomorú volt, de nem akarok spoilerezni.



Amit hiányoltam csak az első részből a fantasztikus muzsikák.
25.
25.
InGen
#27: Úgy, hogy a hardveres renderelés már a végét várja, körülbelül öt év és megint visszatér a software. Nem CPU-n keresztül, hanem általánosabb célú GPU-kon keresztül, mint pl. az nVidia új procija lesz, illetve az Intel Larrabee, amiben ugyebár már nincs is hardveres (értsd directxes) futószalag, csak általános célú végrehajtók összefűzve.
25.
25.
InGen
24.
24.
Drider
#25: A DX10-et sem Next-Gen konzolokon láttuk/látjuk.
23.
23.
Drider
#26: Szoftver Renderer? Az meg hogyan? Egyedül az OpenCL szabványon keresztül lehetne, vagy a CPU-n, de nem hiszem, hogy utóbbira gondoltál. Lehetne CUDA is, de az NV specifikus. Az UE3-at is 2004-2005 körül demózták először. Azért is fut szépen GeForce 6-on is.
21.
21.
InGen
Nem hiszem, hogy az UE4-et, azt először next-gen konzolon fogjuk látni, pár év múlva.
21.
21.
InGen
És valószínűleg nem DX11-es lesz, hanem software renderer, vagy valami átmenet.
20.
20.
Drider
Az is meglehet, hogy az UE4-et fogják demózni most, hogy itt a Win7 meg jönnek a DX11-es Engine-ek szépen sorban. (Viszont az nv nem nézné jó szemmel, hogy a legnagyobb partner HD5870-en demózná a legfrissebb motorját PhysX nélkül)
19.
19.
Drider
#22: Nem csak te! Itt lapul a polcon a teljes, azóta is kötelező darab! A történet marha jó volt, érdekes fordulatokkal, a grafikáról nem is beszélve. (Ami az UT2004-ben már elég csúnyácska volt szerintem)
18.
18.
InGen
Valószínűleg én vagyok az egyetlen ember, aki szerint az Unreal 2 nagyon is jó volt, úgyhogy végre egy rendes Unreal 3-at ide!
17.
17.
Drider
kb. 3-4 napig fenn volt, de nem küldtem be hírként, ugyanis bármi lehet... Én az Unreal 3-at várnám (nem Tournament)
16.
16.
Gaben X
15.
15.
szellemfiu12
#18: Beleőrült a konzolba:D
14.
14.
megalonagyix
17# Te az Unreal neked mióta Gears?
13.
13.
ppgabesz
hát nqagyon rremélem hogy Gears 3 lesz !!!!! a 2 akkora atomcsszár volt, hogy báááá... pláne a vége ( what have you done )
12.
12.
adikas
Gears of War 2 nem tudjátok pc nem fogják kihozni?
11.
11.
Horvi14
én a UT3 mal még mindig tolom :P UT a kedvenc fps-sem :) kíváncsi vok h a köv rész milyen lesz (ha CliffyB fog dolgozni rajta akk megin összeszarom majd magam az eredménytől :P) de sztem ez nem az lesz mer ahhoz majd sztem az UnrealEngine 4.0-t fogják használni
9.
9.
megalonagyix
AAA egyik kedvenc FPS-em.

Hegesszenek a srácok új enginet új Unreal-vel, (ne Tournament), aztán ha megvan az új engine onnan már csak a pályákat kell átírni UT-ba (a régiekből).
8.
8.
Optimus Prime
Unreal 4-ről 2011-et beszéltek a múltkor. UT vagy inkább új Unreal játék, azaz Unreal 3-ra tippelnék. Már 5 éve az utolsónak.
7.
7.
BADTrane
UT biztos nem lesz mert arra határozottan mondták hogy egy jó pár évig marad az UT3.



Ha meg gear lenne nem Unreal-oztak volna, szerintem biza Engine update vagy ilyesmi lesz :D
6.
6.
Giga0509
Jajajajaja :D Gears 3-at!!!! :D
5.
5.
Mathia$
GEARS3 legyen!!! Unreal4.0-val!!!!!!!!
4.
4.
hakydakillah
Pontosan, GOW3 legyen az PLZ :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...