Bemutatkozik az új Szupercsapat!

  • Írta: Daks
  • 2009. október 26.
  • Cooltúra
Link másolása
Fiatal korunk kedvenc akciósorozata volt a Szupercsapat, vagy az A-Team, ahogy eredetileg emlegették. Most mozifilm készül róluk, az első fotó pedig már be is futott!
Fiatal korunk kedvenc akciósorozata volt a Szupercsapat, vagy az A-Team, ahogy eredetileg emlegették. Most mozifilm készül róluk, az első fotó pedig már be is futott!

A Joe Carnahan által rendezett, Michael Brandt forgatókönyve alapján készülő The A-Team mozifilmet 2010 nyarán tervezik bemutatni, a csapat tagjai pedig a friss fotóknak köszönhetően már meg is tekinthetőek. John 'Hannibal' Smith ezredes bőrében George Peppard helyett ezúttal Liam Neeson domboríthat, Templeton 'Szépfiú' Peck hadnagy szerepét Dirk Benedictet váltva Bradley Cooper játssza, Mr. T helyett Quinton 'Rampage' Jackson lesz Bosco 'Rosszfiú' Baracus őrmester megformálója, míg H.M. 'Bolond' Murdock százados szerepében Dwight Schultz helyett Sharlto Copley-t köszönthetjük. Valljuk be, megöregedtünk!
26.
26.
Necros
Két problémám van. Hol van a sok vastag aranylánc?! És Murdock nem néz ki annyira idiótának, mint a sorozatban. De ha jól alakítják a szerepeket, akkor még lehet ebből egy jó film. Én várom. :)
25.
25.
kasy
#25: Nem, ez az első hivatalos promókép.
24.
24.
ChainGun112
Alapból Mr.T helyett Ice Cube játszotta volna Baracus szerepét, én úgy tudom.A többi meg szerintem kurvajó választás. Liam Neeson(Taken.Star wars),Bradley Cooper(Hangover),Sharlto Copley(District 9).. mind nagyon jók szal szerintem jó lesz.
22.
22.
Megacsiga
hát nemsemmi, jó tudni hogy ilyen is lesz :)
21.
21.
--=mgta=--
Hát nekem Mr. T kívül mindenki elmegy szódával.
20.
20.
Optimus Prime
Ez a kép ugye csak valami rossz fan munka. Mert borzalmasan festenek, Liam Neeson lenne a jobb szélső? Még ő lenne színész/ismerős, de nem hasonlít magára. :S (és nem csak azért, mert nincs fénykard a kezében)

Másrészt Dwight Schultz még mindig lejátszaná ezt a csapatot.
19.
19.
StriciMacko
Bagesz: Sharlto Copley-t a District 9-ban lathattad mint foszereplot. Szerintem telitalalat az illeto, Murdock szerepet neki talaltak ki :D.



Kivancsi vagyok, hogy az Airwolfot mikor ujitjak fel, csak ez hianyzik a 80-es evek nagy akcio-triojabol. (Sajnos a felujitott Knight Ridert elcsesztek)
18.
18.
Bagesz
Liam Neeson az egyedüli elfogadható színész a társulatból ! (szerintem)

Mondjuk a többiről nem is hallottam még ! xD
17.
17.
SLi
Liam telitalálat, Rampage az meg Rampage :D hatalmas forma, az h milyen színész majd kiderül, fölösleges előre csaholni meg okoskodni, még simán valami jó is kisülhet belőle. Én Mr. T kifejezetten utálom, és az eredeti sorozatba se szerettem.
16.
16.
felegyi
Dwight Schultz meg meghízott, és alig hasonlít régi önmagára...
15.
15.
tomi319
régi szereplőkkel jobb lett volna úgy megszoktam őket....
14.
14.
simon 555
na ezsem lezs már olyan jo mint az eredeti:(

Mr.T volt a legjobb:D
13.
13.
JcGross
Akkor már tényleg legyen új knight rider évad!
11.
11.
Oliver S96
looool XD Mr. T-t most reggel láttam a WS teleshopban XD
9.
9.
Raam989
Mr.T... nélküle nem lesz az igazi...
9.
9.
shooter1234
Talán még lehet belőle valami.
8.
8.
jeti93
Mr. T nélkül nem ér semmit az egész. Szerintem őt simán be lehetett volna rakni rosszfiúnak, mert még mindíg úgy néz ki mint régen. A fent látható karakterek közül meg csak Hannibal-é, és talán Murdock-é elég jó. Rampage meg húzzon a búsba, azt se tom ki ő.
7.
7.
HomoLudens
Régen is szar volt most is szar lesz bénák a karakterek mesterkélt a sztori és egyébként is who cares :)
6.
6.
brolin10
A Mr. T játékról nincs új hír? xD
4.
4.
Scoo
A múltkori filmes szavazással ugye nem azt mértétek fel, hogy mennyire vagyunk vevők a filmes hírekre? Tőlem lehetnek filmes hírek HA kapcsolódik valami játékhoz (elvégre gamer magazin). Ez pl szerintem nem kapcsolódik. készül egyáltalán játék belőle?
3.
3.
wildláma
bakker a másnaposokban tényleg :D
2.
2.
wildláma
ú-ú-ú ez mekkora :D 'Szépfiú' képe annyira ismerős, melyik filmben játszott?
1.
1.
n_csacsi
a régiek sokkal jobbak voltak :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...