Mozgásban a sokak által várt DJ Hero

  • Írta: Ghost
  • 2009. október 28.
  • Videó
Link másolása
Bizonyára sokan várják már a DJ Hero megjelenését, amely már nincs is olyan messze. Addig is szemezgethetjük az új gameplay videókat.
Bizonyára sokan várják már a DJ Hero megjelenését, amely már nincs is olyan messze. Addig is szemezgethetjük az új gameplay videókat.


Megannyi neves DJ adta arcát, nevét és zenéit egyaránt a játékhoz, amelyben megismerhetjük a lemezlovasok életét és nehézségeit egyaránt. A leginkább a Guitar Hero sorozatra hasonló játékmenet feledhetetlen élményeket kínál mindazok számára, akik a vásárlás mellett döntenek.





12.
12.
laca009
12 csak nem tudom hogy 100%-ig ugyan akkora sikere lesz ennek mint a gh-nak..
11.
11.
Horvi14
nemtom ki mit gondol de nekem megvan a GH3 és ez a játék ugyanúgy bejön ! sztem nagyon állat :P a gh3 -ba marhajó számok vannak a a GH5-be már csajna lájtosabbak :P max a Du hast még fasza :) de eza DJ-z cucc nagy állat (én amúgy még mindig 1 Guitar Hero : Slipknot-ra várok :D)
10.
10.
Toodmayne
"nem értem miért kellet activision-nak kit turni a rock gödréből ezt a jó játékot mint egy disznó és át dobni egy teljessen más cuccba"

Mondjuk mert talán nem mindenkinek a rock a kedvence, és ők is megérdemelhetnek egy jó játékot. Csak azért mert neked nem jön be a játék még nem lesz értelmetlen. Én sokkal jobban szeretem az elektronikus zenét mint a rockot, és örülök hogy Guitar Hero mellett végre egy ilyen játék is viríthat majd a polcon.
9.
9.
laca009
Ahogy látom gitár kompatibilis lesz de nem érdekel ez a hero széria mivel utálom az elektronikus zene minden alfaját szerintem "Mosógép frekvencia" na de lényeg csak azért nem veszem meg mert gitár is van benne inkább maradok a guitar hero-nál meg még talán a band hero-t :) de az sem annyira tetszik nem értem miért kellet activision-nak kit turni a rock gödréből ezt a jó játékot mint egy disznó és át dobni egy teljessen más cuccba
8.
8.
bzsp
poén lesz...ha lemegy az ára beszerzek 1et.
7.
7.
naruto88
kiiráály :D bár nekem a jobb oldali sáv közelebb áll a szívemhez és abban pro vok. Szívesen megvennék de sajna nincs enni felesleges pénzem :S, egyenlőre a GH-t is alug tudom megvenni
6.
6.
xxredraven1992
Give me a couple uhhh... years, nagy arc ő is :D
5.
5.
Oszti
Hát én nem tudom az hogy a rockereknek kitalálták a Guitar herot az nagy dolog volt mert mindenkit megfogott. Ez a dj hero szánalom a nagy diszkosoknak gameljék csak:D én maradok a gitárnál:D
4.
4.
Parker71
#2: Hát ja, egyébként elég nehéznek néz ki, sokat kell majd gyakorolni.
3.
3.
Kerax
Valami eszméletlen a keverőpult! =D

Csak nem lesz PC -re.... =

De ha majd lesz box akk... =D
2.
2.
DanThomas
és még a "bulikon" mediaplayerben a play gombot nyomogató szánalmak hívják magukat DJnek?! ezekben a számokban megcsillan az értelem szikrája(nagy rockerként is), azoknak közük nincs a témához. a party"DJ"k menjenek vissza kapálni
1.
1.
seci92
Már reggel landoltak a topicjába! ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...