Több mint 100 új Dragon Age kép, teszt még ma!

  • Írta: Daks
  • 2009. november 16.
  • Videó
Link másolása
A Gamespotos srácoknak köszönhetően egészen pontosan 114 új Dragon Age: Origins kép landolt a galériánkban, a játék tesztjét pedig még ma olvashatjátok itt, a GK-n!
A Gamespotos srácoknak köszönhetően egészen pontosan 114 új Dragon Age: Origins kép landolt a galériánkban, a játék tesztjét pedig még ma olvashatjátok itt, a GK-n!

A többi gameplay képért nyomás a galériába!

12.
12.
Macifasz
Ma hajnalban kivégeztem a játékot egy Harcos nemes emberrel, akit az elején pajzs+hosszú kard párosításra kezdtem el kigyúrni, de a végén egy kétkezes-kardos harcos lett belőle. Mivel mellékküldiket szinte alig csináltam (majd a második végigjátszásnál nekikfekszem) így a végeleges játékidő valamivel több mint 41 óra lett. Egészen pontosan 41 óra és 6 perc. Szavakkal leírhatatlan, hogy mit érzek most, hiszen ha valami ennyire tökéletes MINDEN TÉREN, arról nehéz beszélni! Legyen elég annyi, hogy az egyik legjobb játék, amivel valaha játszottam!

A NAGYBETŰS 10/10.
11.
11.
Knodros
10.
10.
Zoe01
A játék istencsászár, nálam az év legjobbja PC-n. Azt viszont sajnálon, hogy box-os lesz a teszt, szerintem egy ilyen játéknak PC-n a helye (ezt PS3 userként is mondom). Persze azért elolvasom majd. :)
9.
9.
bitbandita
#9: csak 30-at? miért nem nyomod végig? ;) Lehetne két cikk, ez a játék, ha más nem a hossza miatt megérdemelné.
8.
8.
bitbandita
#6: Szerintem pont ezért nem volt róla idáig teszt, és volt pl. a COD:MW2-ről, ami pedig később jött ki (természetesen ez utóbbi játékideje sehol nincs a DAO-hoz képest). Persze majd meglátjuk.
7.
7.
zoenn
6: bele tettem közel harminc órát, igaz a konzolos változattal, de hidd el, nem hirtelen felindulásból elkövetett cikkben szörnyülködhetsz.
6.
6.
Daks
#6: Remélem nem fogsz csalódni :)
5.
5.
damien!!!
6: Sztem ettől nem kell félned. Itt eddig én csak minőségi teszteket láttam:D
4.
4.
Naliak
Srácok!



Én csak annyit kérnék, hogy úgy írjatok tesztet, hogy már a "kicsinél" többet játszottatok vele. Nagyon nagy szívügyem a játék, és rengeteg szörnyű kritikát olvastam, amiből üvölt, hogy, aki írta, az igazából az első komolyabb ellenfélig (mondjuk az Ogár a toronyban) nem jutott el.



Bennetek van minden hitem, és szeretném, ha végre olvashatnék egy olyan kritikát is, ami nem arról szól, hogy így rossz a grafikus motor meg úgy elavult a látvány, hanem esetleg arról, hogy milyen a harcrendszer, hogy végre van értelmes személyre szabható taktikai beállítás stb.



Na mindegy kíváncsian várom a cikketek.



üdv
3.
3.
Batri
ez az ő karaktere? human warri pfejj XD
2.
2.
Chocho
Klassz kis játék lett ez, nem mondom, noha a magyarításon fogtam a fejem néha. A templar szó például mióta templárius? :D
1.
1.
Daks
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...