Már javában tervezik a GTA ötödik részét

  • Írta: fojesz
  • 2009. november 16.
  • Érdekesség
Link másolása
Ha valaki még nem sejtette volna, lesz Grand Theft Auto V, a Rockstar mára hivatalosan is megerősítette, hogy tervezés alatt áll az új rész.
Ha valaki még nem sejtette volna, lesz Grand Theft Auto V, a Rockstar mára hivatalosan is megerősítette, hogy tervezés alatt áll az új rész.

Dan Houser elnök szerint először a játéknak helyszínt adó várost szeretnék kiválasztani, utána vágnak bele a karakterek kitalálásába. Alapos előkészületeknek néznek elébe, Houser ezeroldalas forgatókönyvvel kalkulál. Az új rész fejlesztése ezek szerint még nagyon kezdetleges állapotban van, jó ideig ne is nagyon számítsunk újabb információkra!
105.
105.
pier33
am szerintem hülyeség mert nem a játék élményre mennek rá hanem a graf-ra....
104.
104.
tutikoko
Én kiváncsi vagyok az 5-ödik részre tűnem tom h ezek után a tök jó részek(mint pl.:gta 4 ball of tony)után tudnak újat mutatni
103.
103.
cannondale
102.
102.
sKater_M
London is szerepelt már a gta helyszínei közt, szóval nem tartom marhaságnak rodman6 állítását, bár ezt még korai így kinyilvánítani mert ezt még a készítők sem tudják pontosan.
101.
101.
Romulus_HUN
#121: Hát már nem azért de akkor enyi erővel én is mondhatnám h "Biztos forrásból tudom hogy Magyarország lessz mert az egyik ismerősöm haverjának a nagybátyának az öcsének az anyának a déd nagy muterja a Rockstarnal dolgozik és ő mondta" pff ez szánalom :D

De nem mondom mert nem vagyok ilyen kitalálós hülye :D lol
100.
100.
mzso
#121: Ja persze... Haverod a rockstar fejes aki eldönti hol fog játszódni... Majd az lesz biztos amikor kihirdeti a rockstar.
97.
97.
mzso
Szerintem eddig a Vice City volt a legjobb. Jó hangulat meg küldetések és a város is jó volt. Sok mindennel el lehetett tölteni az időt a küldetéseken kívül. Ott még most is el tudnék igazodni.

San Andreasban már az alap szituáció sem tetszett. Piti fekete bandatag... Meg sok fölösleges hülyeség volt: Konditerem, zabálás, harcedzés...

Úgyhogy egy Vice Citynek örülnék. Csak ne legyen még egy ilyen szürke förtelem mint Liberty City. A Vice Cityből nekem csak egy kis hegyes dombos városrész hiányzott.
96.
96.
ACDC 4ever
haggyad már ezt a Londonos marhaságot úgysem az lesz hanem vmi amerikai nagyváros, meg hülyeség alapból már európára gondolni is
94.
94.
DanielRock
@111-@112: a legelső rész óta a helyszínek: Liberty City, Vice City, és San Andreas. Szerintem továbrba is ezekben gondolkodjunk
93.
93.
huszti
#108: Na, ennek én is örülnék. A játékbeli énem már kevésbé :D
92.
92.
Jocilus
Áhh szerintem London szar lenne...eleve,hogy a kocsival a másik oldalon kéne menni...Vagy nem?
90.
90.
bmx56
nekem mindegy de azé jó lenne ha egy telejes országot megcsinálnának persze nem 200 faluval hanem kb. 20 ba beletömöritenék és eredeti országot pl. Francio. vagy Olaszo. bár az elég nagy munka lenne meg ha olyan nagy terűlet akk a gépigényis odabaszna....
89.
89.
cross56
111

fújj németország? normális vagy? xd
88.
88.
Jenni94
Szerintem Németo-->Berlin lenne a legjobb helyszínnek! :D
87.
87.
Thor Vath
Én azt várom, mikor fognak az évszakok is változni: bizonyos játék-óraszám után lehullanak a levelek, havazni kezd, meg minden :-)

Király lenne, ha kerületektől meg napszakoktól változnának a kocsik az utcán, nem pedig attól, miben ülsz éppen. Tehát szemetes kocsik csak kora reggel, meg ilyenek.

Elszakadhatnának az USA-tól, az ötös GTA-t helyezhetnék Pestre, megnéznék egy autós üldözést kátyús utakon, konstans dugóban hehe.

Amúgy nekem hangulatilag a sima GTAIII Liberty City-je jött be eddig a legjobban.
86.
86.
Vice City lenne a legjobb, egyetértek! =D
85.
85.
klemid
Én azt szeretném ha az egész világot lemintáznák és eltudnák jönni MO.-ba, hogy kinyírjam magam. :)
84.
84.
molace
nagy eséllyel Vice City lesz, ami rohadt jó lenne, mert szerintem a 3-as szériából annak volt a legjobb a hangulata.
83.
83.
laca009
legyen san andreasban az rohadt jó lenne :D
82.
82.
zoli12i
81.
81.
zoli12i
80.
80.
zoli12i
szerintem Chigago kéne a nagy tavakal és baszot nagy vidékel!!!!!! +Ditroit !!!!
79.
79.
cerberus
na és a magyarosítás?az se volna hátrány!!
78.
78.
Mathia$
Tényleg az a lényeg hogy legye multiplatform, mert még vmelyik E3on volt szó arról hogy a Rockstar 3 ps exklúzív cuccon dolgozik. Ebből ismerjük a L.A. Noire és az Agent-t.Remélem a harmadik game nem a Bully2 vagy a soron lévő GTA lesz :S
77.
77.
Pain
#95: Hát jah lehetne olyan szintű, mint a SA! De hogy nincs jobb játék nála?:D Azért azzal nem értek egyet. Nincs jobb GTA az biztos!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...