Letölthető az Operation Flashpoint 2 demója

  • Írta: fojesz
  • 2009. november 19.
  • Letöltés
Ugyan az Operation Flashpoint: Dragon Rising már jó ideje kapható, a stílussal még ismerkedőknek mindenképpen érdemes letölteni a demót vásárlás előtt.
Ugyan az Operation Flashpoint: Dragon Rising már jó ideje kapható, a stílussal még ismerkedőknek mindenképpen érdemes letölteni a demót vásárlás előtt.Az új PC-s demó először a hivatalos oldalon bukkant fel, s az ottani bejelentés szerint a kipróbálható változat a teljes első, Dragon Rising nevet viselő küldetést tartalmazza, amelyet nem csak egyedül, hanem kooperatív módban is végigjátszhatunk valamelyik cimboránkkal karöltve. A demót az alsó tükörszerverek egyikén keresztül érhetitek el.

9.
9.
Unrad
#9 Azért az Arma 2 sem olyan istenkirálycsászár....a repülők pl. furcsán lassan repülnek, a valóságban lezuhannának...a fizikája sem a legjobb, és a hangokon is lenne mit csiszolni, de szerencsére a hangokat próbálják a fanok tökéletesíteni

A maga nemében az OPF2 is jó.
8.
8.
dareal
Scoo de azért nem is egy arma :) valahol pont a kettő mezsgyéjén van a picike
7.
7.
Scoo
Én aránylag jó kritikát olvastam róla. Az biztos, hogy csak azoknak fog tetszeni akik szeretik a valósághűséget (épp ezért nehéz játék). Ez nem az MW2 végtelen száguldása.
6.
6.
tjames
Boxra adjanak ki demót! aszencségit
4.
4.
bzsp
na, ezt kipróbálom:D eddig csak jót hallottam róla.
3.
3.
Unrad
Ami igazán jó benne, az a mission editor, nagy sok dolgot össze lehet vele dobni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...