Januárban indul a Star Trek Online bétája

  • Írta: Ghost
  • 2009. november 21.
  • Érdekesség
Link másolása
A Cryptic bejelentette, hogy a februárra tervezett megjelenés előtt sokaknak lesz lehetősége kipróbálni a játékot, mégpedig január 10-26 között.
A Cryptic bejelentette, hogy a februárra tervezett megjelenés előtt sokaknak lesz lehetősége kipróbálni a játékot, mégpedig január 10-26 között.

Ugrás a galériához


Azt már egy ideje tudjuk, hogy a következő év elején, egészen pontosan februárban érkezik majd a Star Trek Online, de ma az is kiderült, hogy a nyílt béta teszt január 10-26 között kerül megrendezésre. Ez nem túl hosszú idő, de ahhoz elég, hogy a játékosok eldöntsék, hogy van-e értelme beruházni a játékra, vagy jobb elfeledni.
3.
3.
HomoLudens
#2: Remélem az új Trek filmhez nme lesz sok köze... az a vonalat gyorsan el kell felejteni, mertt különben tönkre csesznek egy nagyon jó világot ahogy Lucas tette az SW-vel. Nagyközönségnek ovisoknak lebutított gyenge poénokkal teletűzdelt gicsslett az az animációs hosszúfílm, lényegében egy hosszú reklám, hogy a kissrácok még több SW játékot vegyenek. Az új Indifilmről ne is beszéljünk, de ez mindent összefoglal

http://www.youtube.com/watch?v=RGBEG9eLdkM&NR=1


A Trek MMO legyen Trekis mert ha nem nagyon szomorú leszek...
2.
2.
Optimus Prime
Talán az új Trek film megnöveli a játékosok számát. Persze ha a rajongók nem azt kapják, amire számítanak... ez is a Tabula Rasa sorsára jut.
1.
1.
HomoLudens
Egy próbát megér de nagyon nagyott kell hogy üssön ha le akarja verni a LOTRO-t vagy később az oldrepublicot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...